search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 01:33
MENU CLOSE

Περρής και Λιάγκας απαντούν στον Κανάκη για τον Μπέο – Αν κι εγώ δεν είχα εκπομπή, θα έλεγα «γιατί τον δείχνουν» (Video)

10.10.2023 12:29
perris_liagkas-mpeos-kanakis-new

Στον Αντώνη Κανάκη απάντησε ο Βαγγέλης Περρής αναφορικά με το ξέσπασμά του στα social κατά των εκπομπών που δίνουν βήμα σε ανθρώπους που έχουν δείξει πολλάκις τις ομοφοβικές πεποιθήσεις τους.

Με αφορμή τις χυδαίες δηλώσεις του επανεκλεγέντος δημάρχου του Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, ο παρουσιαστής κατηγόρησε συγκεκριμένα τις εκπομπές που τον φιλοξενούν στον τηλεοπτικό αέρα, επισημαίνοντας ότι «μετατρέπουν τις ρατσιστικές/ σεξιστικές/ομοφοβικές δηλώσεις σε σόου και κατόπιν, δηλώνουν «σοκαρισμένοι».

«Ένα σύστημα που συνειδητά επιλέγει να βγάζει ασταμάτητα στον αέρα τους “Μπέους” αυτού του κόσμου, με μοναδικό σκοπό να μετατρέψει τις ρατσιστικές/σεξιστικές/ομοφοβικές τους δηλώσεις σε τηλεοπτικό σόου, στη συνέχεια δηλώνει “σοκαρισμένο” από τις δηλώσεις αυτές» έγραψε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Κανάκης σε ανάρτησή του στο facebook.

Απαντώντας ο Βαγγέλης Περρής, υποστήριξε ότι ο παρουσιαστής έχει αυτή την άποψη γιατί αυτή τη στιγμή δεν έχει εκπομπή ο ίδιος, ενώ αμφέβαλε για το αν ο Αντώνης Κανάκης θα απέρριπτε αυτό το θέμα από την εκπομπή του, αν είχε βέβαια.

«Κι εγώ αν δεν είχα εκπομπή αυτή τη στιγμή θα έλεγα “γιατί το δείχνουν οι άλλοι;”. Αν είχα, θα το έδειχνα» είπε με τον Γιώργο Λιάγκα να συμφωνεί για να προσθέσει λίγο αργότερα:

«Έχει ξεκινήσει μια κουβέντα αν όλα τα κανάλια και οι εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης έχουμε φιλοξενήσει τις απόψεις Μπέου. Το βράδυ των εκλογών όλα τα κανάλια φιλοξένησαν τον Μπέο. Όλοι διαφωνήσαμε και τα βάλαμε μαζί του. Στη σύγχρονη δημοκρατία πρέπει να ακούγονται οι Μπέοι, έτσι η κοινωνία πάει μπροστά. Καλό είναι να ακούγεται ο Μπέος, γιατί βλέπεις ποιες είναι οι λάθος απόψεις, ποιοι τις εκφράζουν και με ποια πλευρά της ιστορίας θες να τοποθετηθείς. Για μένα δεν πρέπει να απομονώσεις τον Μπέο γιατί τον κάνεις ελκυστικό και είναι σαν να τον φοβάται η δημοκρατία. Κάποιοι λένε να μην προβάλλουμε τον Μπέο, πρέπει να τον προβάλλουμε, τις απόψεις του εννοώ».

Διαβάστε επίσης:

Αντώνης Κανάκης για Μπέο: Ξεσπά κατά των εκπομπών – Μετατρέπετε τις ομοφοβικές τοποθετήσεις σε σόου και δηλώνετε «σοκαρισμένοι»

Ένταση Δρυμιώτη – Παπαδημητρίου για τα εκλογικά αποτελέσματα: «Αμφισβητώ τα ποσοστά» – «Μην με ξανακαλέσετε» (video)

Τηλεθέαση: «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και «Ο τροχός της τύχης» στην κορυφή το Σαββατοκύριακο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 01:32