search
ΤΕΤΑΡΤΗ 05.06.2024 19:55
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και «Ο τροχός της τύχης» στην κορυφή το Σαββατοκύριακο

09.10.2023 19:36
telekontrol
pixabay

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές με έναν τρόπο επηρέασαν τις τηλεοπτικές συνήθειες και τις προτάσεις των καναλιών. Tι δείχνουν τα στοιχεία της Nielsen.

Σε γενικές γραμμές τα προγράμματα του περασμένου γουίκεντ είχαν μάλλον χλιαρές αποδόσεις. Ίσως επειδή μερίδα τηλεθεατών μετακινήθηκε εκτός αστικών κέντρων για να ψηφίσει και αυτό να αντικατοπτρίστηκε στις τηλεθεάσεις των εκπομπών. Ενδέχεται ως κάποιο βαθμό να έπαιξαν ρόλο και οι καλές καιρικές συνθήκες οι οποίες να κινητοποίησαν αρκετούς να κατευθυνθούν σε παραλίες και τέλος πάντως να βρεθούν μπροστά σε τηλεοράσεις.

Πάντως το Σάββατο τα περισσότερα βλέμματα από κάθε άλλο πρόγραμμα της ημέρας συγκέντρωσε το επεισόδιο της κωμικής σειράς αυτοτελών ιστοριών «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» του Alpha και δεύτερη επιλογή της ημέρας αναδείχθηκε το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης». Tρίτος πόλος έλξης τηλεθεατών την ίδια ημέρα ήταν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σκάι, σύμφωνα με τα στοιχεία τηλεθεαματικότητας της Nielsen.

Την Κυριακή το πρόγραμμα με την υψηλότερη- τηρουμένων των αναλογιών- τηλεθέασης είχε το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης», ενώ ο ειδησεογραφικός μαραθώνιος που οργάνωσε και μετέδωσε ο Σκάι για τις δημοτικές- περιφερειακές εκλογές ήταν το πρόγραμμα με την δεύτερη καλύτερη τηλεθέασης της ημέρας- πρώτο όμως στην κατηγορία του.

Στο ημερήσιο τηλεβαρόμετρο της ημέρας διακρίθηκαν εκπομπές κυρίως ειδησεογραφικές σε διαφορετικές χρονικές στιγμές ένδειξη του διαμοιρασμού των τηλεθεατών αλλά και της κινητικότητας τους στα κανάλια.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha αναδείχθηκε τρίτη επιλογή της ημέρας από όσους το επέλεξαν για την ενημέρωση τους για τα αποτελέσματα της κάλπης ως εκείνη τη στιγμή, τη υπόλοιπη εσωτερική επικαιρότητα αλλά και για τις εξελίξεις σε Ισραήλ, Μέση Ανατολή και την άλλη διεθνή ειδησεογραφία. Στην τέταρτη θέση του Top 10 της Κυριακής πλασαρίστηκε η τηλεοπτική κάλυψη των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών του Mega.

Εκτός από το τηλεπαιχνίδι του Star μία ακόμη μη ειδησεογραφική εκπομπή πλασαρίστηκε στις διακεκριμένες θέσεις τηλεθέασης και αυτήν η μαγειρική «Kitchen lab» με τον Άκη Πετρετζίκη.

Διαβάστε επίσης:

«Η γη της ελιάς»: Επικράτησε στην κούρσα τηλεθέασης της Παρασκευής

Δημοσιογράφος του CNN μεταδίδει ζωντανά από χαντάκι, την ώρα του βομβαρδισμού (Video)

ΕΡΤ: Τριάδα δημοσιογράφων στο debate Μπακογιάννη και Δούκα – Με «χαλαρό» πλαίσιο η τηλεμαχία στην ΕΡΤ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 05.06.2024 19:54