search
ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 14:03
MENU CLOSE

Αντώνης Κανάκης για Μπέο: Ξεσπά κατά των εκπομπών – Μετατρέπετε τις ομοφοβικές τοποθετήσεις σε σόου και δηλώνετε «σοκαρισμένοι»

10.10.2023 11:04
kanakis-mpeos-new

Την έντονη δυσαρέσκειά του αναφορικά με τα πρόσωπα στα οποία οι εκπομπές δίνουν βήμα θέλησε να εκφράσει ο Αντώνης Κανάκης μέσω μιας ανάρτησής του στο facebook.

Με αφορμή τις χυδαίες δηλώσεις του επανεκλεγέντος δημάρχου Αχιλλέα Μπέου στον τηλεοπτικό αέρα, το βράδυ των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο παρουσιαστής εστίασε στις εκπομπές που επιλέγουν να τον προβάλλουν, παρά το γεγονός ότι έχουν γνώση του χαρακτήρα του και των γενικότερων πεποιθήσεών του, αφήνοντας λίγο πολύ να εννοηθεί ότι στην ουσία επιδιώκουν να ακουστούν τέτοιες τοποθετήσεις για να υποκριθούν στη συνέχεια τους έκπληκτους και σοκαρισμένους.

«Ένα σύστημα που συνειδητά επιλέγει να βγάζει ασταμάτητα στον αέρα τους “Μπέους” αυτού του κόσμου, με μοναδικό σκοπό να μετατρέψει τις ρατσιστικές/σεξιστικές/ομοφοβικές τους δηλώσεις σε τηλεοπτικό σόου, στη συνέχεια δηλώνει “σοκαρισμένο” από τις δηλώσεις αυτές» έγραψε ο Αντώνης Κανάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Διαβάστε επίσης:

Ένταση Δρυμιώτη – Παπαδημητρίου για τα εκλογικά αποτελέσματα: «Αμφισβητώ τα ποσοστά» – «Μην με ξανακαλέσετε» (video)

Τηλεθέαση: «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και «Ο τροχός της τύχης» στην κορυφή το Σαββατοκύριακο

«Η γη της ελιάς»: Επικράτησε στην κούρσα τηλεθέασης της Παρασκευής

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 14:02