search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 12:55
MENU CLOSE

ΥΠΕΞ: Επαναπατρίζονται σήμερα 90 Έλληνες από το Ισραήλ – Πτήση για την επιστροφή και Ελλήνων κατοίκων της περιοχής

10.10.2023 13:50
YPEX_new

Εξασφαλίστηκε για σήμερα η επιστροφή από το Ισραήλ 90 συμπολιτών μας με πτήση της El-Αl 90, και με τον τρόπο αυτό ολοκληρώνεται ο επαναπατρισμός όλων των Ελλήνων επισκεπτών στην περιοχή, ενημερώνει με ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών.

Επίσης, το υπουργείο Εξωτερικών γνωστοποιεί ότι για αύριο, 11 Οκτωβρίου, έχει προγραμματιστεί ειδική, ναυλωθείσα από το υπουργείο, πτήση για την επιστροφή και Ελλήνων κατοίκων του Ισραήλ που επιθυμούν τον επαναπατρισμό τους.

Το υπουργείο Εξωτερικών, όπως τονίζει στην ανακοίνωσή του, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να επιστρέψουν ασφαλείς στη χώρα μας όσοι Έλληνες της περιοχής το επιθυμούν.

Διαβάστε επίσης:

Νικήτας Κακλαμάνης: Αηδιαστικό φαινόμενο ο Μπέος, λάθος η στήριξη από ΝΔ – Δεν αποκλείω να ηγηθεί ακροδεξιού μορφώματος (video)

Σπίρτζης: «ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ μπορούν να ενοποιηθούν και να έχουν κοινή κάθοδο στις εκλογές» (audio)

Ποιοι είναι οι μισθοί δημάρχων, αντιδημάρχων και προέδρων δημοτικών συμβουλίων σε όλη την Ελλάδα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 12:55