search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 12:25
MENU CLOSE

Νικήτας Κακλαμάνης: Αηδιαστικό φαινόμενο ο Μπέος, λάθος η στήριξη από ΝΔ – Δεν αποκλείω να ηγηθεί ακροδεξιού μορφώματος (video)

10.10.2023 12:39
nikitas_kaklamanis_new

«Ρουκέτες» κατά της Νέας Δημοκρατίας για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε την υποψηφιότητα Μπέου στο Βόλο έριξε ο Νικήτας Κακλαμάνης μιλώντας το πρωί στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών 90,1.

Ο κ. Κακλαμάνης επέκρινε την Νέα Δημοκρατία για το γεγονός ότι δεν κατέβασε δικό της συνδυασμό στο Βόλο και εμμέσως βοήθησε την υποψηφιότητα Μπέου λέγοντας τα εξής:

«Το 2019 που είχα εγώ την ευθύνη των αυτοδιοικητικών εκλογών η Νέα Δημοκρατία είχε κατεβάσει δικό της ψηφοδέλτιο στο Δήμο Βόλου με επικεφαλής υποψήφια δήμαρχο την πρόεδρο του τεχνικού επιμελητηρίου.

Επειδή εγώ δεν μασάω τα λόγια μου θεωρώ ότι ήταν λάθος η στάση μας έπρεπε να είχαμε κατεβάσει δικό μας ψηφοδέλτιο στο Βόλο».

Όμως ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής και πρώην υπουργός δεν έμεινε μόνο εκεί αλλά αναφέρθηκε εμμέσως και στα στελέχη της τοπικής Νέας Δημοκρατίας που βρίσκονται στο ψηφοδέλτιο του κ. Μπέου και εξελέγησαν στις εκλογές.

Ανάμεσα σε άλλους είναι ο κ. Γιώργος Μουλάς πρώην πρόεδρος της νομαρχιακής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και πολιτευτής του κόμματος ο κ. Αργύρης Κοπάνας πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και πολιτευτής του κόμματος, ο Κώστας Λούλης πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου τουρισμού και ο Γιώργος Πράττος, αντιδήμαρχος πρασίνου και στενός συνεργάτης του υφυπουργού Χρήστου Τριαντοπούλου, Έλενα Αντωνοπούλου, πολιτευτής του κόμματος και άλλοι.

Όταν ρωτήθηκε λοιπόν τι πρέπει να κάνουν όλα αυτά τα στελέχη μετά τη συμπεριφορά του κ. Μπέου και το ομοφοβικό του παραλήρημα απάντησε:

«Εγώ εάν ήμουνα ένα από αυτά τα στελέχη θα είχα φύγει από το συνδυασμό του, θα το είχα κάνει. Εγώ δεν προτρέπω κανέναν σας λέω τι  θα είχα κάνει εγώ».

«Δεν θα εκπλαγώ εάν ηγηθεί ακροδεξιού μορφώματος»

Ακόμη ο Νικήτας Κακλαμάνης εκτίμησε ότι οι φιλοδοξίες του κ. Μπέου, τον οποίο χαρακτήρισε αηδιαστικό φαινόμενο, έχουν ξεπεράσει την τοπική αυτοδιοίκηση και μπορεί το επόμενο διάστημα να ηγηθεί όλων των ακροδεξιών γκρουπούσκουλων όπως είπε.

«Είναι μια πολιτική εκτίμηση μπορεί να πέσω έξω μπορεί και να επιβεβαιωθώ πάντως κρατήστε την. Σε κάθε περίπτωση εγώ δεν θέλω να αναφέρω ούτε το όνομα του συγκεκριμένου κυρίου. Μου προκαλεί αηδία», τόνισε.

Την ίδια άποψη, ο Νικήτας Κακλαμάνης είχε εκφράσει και χθες (9/10) και στον τηλεοπτικό σταθμό Attica TV.

Κακλαμάνης: Αηδιαστικό φαινόμενο ο Μπέος, λάθος η στήριξη από ΝΔ

«Δεν θέλω να ακούω το όνομα του κυρίου. Δεν θέλω να ακούω το όνομα. Αλλά σας λέω κάτι και θυμηθείτε με. Οι φιλοδοξίες αυτού του τύπου έχουν, πλέον, ξεπεράσει την αυτοδιοίκηση. Δεν θα εκπλαγώ εάν τον δω να ηγείται ακροδεξιού μορφώματος. Και σταματώ εδώ, δεν θέλω ούτε καν να αναφέρω το όνομά του», είχε πει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Σπίρτζης: «ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ μπορούν να ενοποιηθούν και να έχουν κοινή κάθοδο στις εκλογές» (audio)

Ποιοι είναι οι μισθοί δημάρχων, αντιδημάρχων και προέδρων δημοτικών συμβουλίων σε όλη την Ελλάδα

Συνάντηση Ζαχαριάδη – Δούκα: Κάλεσμα συμμετοχής για να φύγει ο Μπακογιάννης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 12:24