search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 13:56
MENU CLOSE

Αφγανιστάν: Νέος σεισμός 6,3 Ρίχτερ τα ξημερώματα

11.10.2023 07:28
afganitsan new

Ένας νέος ισχυρός σεισμός 6,3 Ρίχτερ έπληξε τα ξημερώματα το δυτικό Αφγανιστάν.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικών και σεισμολογικών ερευνών (USGS), στο Αφγανιστάν και δη στην περιοχή όπου ήδη έχασαν τη ζωή τους πάνω από 2.000 άνθρωποι, κυρίως γυναίκες και παιδιά, εξαιτίας προηγούμενου σεισμού, που χτύπησε το Σάββατο, έγινε ακόμα ένας νέος ισχυρός σεισμός.

Ο σεισμός, σε σχετικά μικρό βάθος, καταγράφτηκε περί τις 05:10 (τοπική ώρα· στις 03:40 ώρα Ελλάδας), με το επίκεντρό του να εντοπίζεται σχεδόν 30 χιλιόμετρα από την πόλη Χεράτ, κατά τα δεδομένα του USGS.

Το γερμανικό κέντρο έρευνας γεωεπιστημών (GFZ) ανέφερε επίσης ότι κατέγραψε σεισμό 6,3 βαθμών στο βορειοδυτικό Αφγανιστάν, σε βάθος 10 χιλιομέτρων.

Διαβάστε επίσης

Πόλεμος στο Ισραήλ: Εικόνες φρίκης από κιμπούτς όπου η Χαμάς εκτέλεσε 108 ανθρώπους – Στοιβαγμένες σακούλες με πτώματα (σκληρές εικόνες)

Πόλεμος στο Ισραήλ: Έληξε το τελεσίγραφο της Χαμάς και ξεκίνησε επίθεση στην πόλη Ασκελόν – Καταιγισμός ρουκετών και σειρήνες πολέμου

Συγκλονιστική καταδίωξη στο Ισραήλ: Αστυνομικός «κυνηγά» δύο άνδρες της Χαμάς και τους σκοτώνει (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 13:53