search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 12:45
MENU CLOSE

Netflix: Καταφθάνει η τελευταία σεζόν του «The Crown» – Σε δύο μέρη ο έκτος κύκλος επεισοδίων

11.10.2023 08:29
the_crown_new

Σε 74 ημέρες θα έχουμε Χριστούγεννα. Πιο σημαντική όμως είδηση αποτελεί, τουλάχιστον για τους φανατικούς της σειράς, ότι σε 40 ημέρες από σήμερα θα «ανέβουν» στο Netflix τα πρώτα τέσσερα επεισόδια της καταληκτικής έκτης σεζόν της σειράς «The Crown».

Η τελευταία σεζόν της σειράς χωρίζεται σε δύο μέρη, το πρώτο τρέιλερ αποκαλύπτει τις ημερομηνίες στις οποίες θα μπορεί όποιος θέλει να δει τα επεισόδια αλλά και την βασίλισσα Ελισάβετ στο πέρασμα των χρόνων.

Χαρακτηριστική είναι η σκηνή, στο τρέιλερ, κατά την οποία η Ιμέλντα Στόουντον ως βασίλισσα Ελισάβετ Β’ περνά μπροστά από εικόνες της Κλέρ Φόι και της Ολίβιας Κόλμαν, ως μια αναφορά στο ταξίδι της σειράς που εκτείνεται σε περισσότερες από πέντε δεκαετίες, ενώ ταυτόχρονα ακούγονται οι φωνές τους σε χαρακτηριστικά αποσπάσματα του ρόλου τους.

Η πρώτη τετράδα επεισοδίων θα «ανέβει» στο Netflix στις 16 Νοεμβρίου. Θα μεσολαβήσει ένα διάλλειμα, σχεδόν ενός μήνα και στις 14 Δεκεμβρίου θα είναι προσβάσιμα και τα τελευταία έξι επεισόδια.

Το Netflix συνήθως «ανεβάζει» όλα μαζί τα επεισόδια κάθε τηλεοπτικού κύκλου, όμως είναι η δεύτερη φορά που επιλέγει να «σπάσει» μια σεζόν σε δύο μέρη. Το είχε κάνει το 2022 στην τέταρτη σεζόν του «Stranger things», όταν έδωσε αρχικά επτά επεισόδια το Μάιο και κράτησε τα δύο τελευταία για τον Ιούλιο.

Ο τελευταίος -έκτος- κύκλος της ιστορικής δραματικής σειράς του Πίτερ Μόργκαν θα αφηγείται τα τέλη της δεκαετίας του ’90 και τις αρχές της δεκαετίας του 2000, μια περίοδο που καθορίστηκε από τον τραγικό θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Σε ότι αφορά στο τραγικό συμβάν που έκανε τον κόσμο όλο να κρατήσει την ανάσα του, από το περιβάλλον της παραγωγής έγινε γνωστό ότι «η ομάδα (σ.σ.παραγωγής) ήθελε να το κάνει σωστά και να χειριστεί το θέμα με ευαισθησία», σύμφωνα και με το The Variety.

 Στη σειρά, επίσης, θα δούμε να «ανθίζει» το ρομάντσο  του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, όταν ήταν συμφοιτητές στο πανεπιστήμιο του Σεντ Άντριους.

Το καστ των ηθοποιών στους κεντρικούς ρόλους δεν έχει αλλάξει σε σχέση με τον πρόηγούμενο κύκλο του «The crown». Η Ιμέλντα Στόουντον θα κάνει την Ελισάβετ, η Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι την πριγκίπισσα Νταϊάνα και ο Ντόμινικ Γουέστ τον πρίγκιπα Κάρολο της Ουαλίας. Επισης ο Εντ Μακβέι θα συστηθεί ως πρίγκιπας Ουίλιαμ, ο Λούθερ Φορντ ως πρίγκιπας Χάρι, η Μέγκ Μπέλαμι θα κάνει την Κέιτ Μίντλετον, ο έτσι κι αλλιώς συναρπαστικό Τζόναθαν Πράις θα κάνει τον πρίγκιπα Φίλιππο και η Ολίβια Ουίλιαμς την Καμίλα Πάρκερ- Μπόουλς.

«Ποτέ έως τώρα δεν είχα αντιληφθεί το μέγεθος τη απώλειας για τον κόσμο, επειδή δεν είχα βιώσει τον αντίκτυπο που είχε στο κοινό», δήλωσε προσφάτως η Αυστραλή ηθοποιός Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι για το «βάρος» του χαρακτήρα που ενσαρκώνει στη σειρά  και συμπλήρωσε: «Με δίδαξε πολλά. Νομίζω ότι έζησε τη ζωή της με πάρα πολύ θάρρος και με ισχυρή την ηθική της αγάπης. Αγαπούσε πραγματικά βαθιά και είχε ανάγκη να αγαπηθεί με έναν τρόπο τον οποίον δεν ξέρω αν βρήκε ποτέ την ουσιαστική αγάπη».

Διαβάστε επίσης:

Ακυρώθηκε μέρος των προστίμων στον Κυριάκο Βελόπουλο από το ΕΣΡ

Debate Μπακογιάννη – Δούκα: Και με απευθείας διάλογο η τηλεμαχία στην ΕΡΤ

«Mega Stories»: Ντοκιμαντέρ για μια ζωή που χάθηκε και την ανθρωπιά που απειλείται

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 12:45