search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 19:03
MENU CLOSE

Ξεκαθαρίζει το τοπίο στους Δήμους – Στήριξη Γκότση σε Μανούρη στη Νέα Ιωνία  

11.10.2023 16:46
kalpi_new

Με ανοιχτούς τους λογαριασμούς σε 86 Δήμους για τον δεύτερο γύρο των εκλογών, οι συμμαχίες και οι κινήσεις για την τελική επικράτηση δίνουν και παίρνουν.

Σε έναν από τους μεγαλύτερους δήμους της χώρας, στη Νέα Ιωνία, το προβάδισμα που πήρε στον πρώτο γύρο ο Παναγιώτης Μανούρης εδραιώνεται και ενισχύεται μετά τη στήριξη που του παρέχει ο πρώην δήμαρχος της πόλης Ηρακλής Γκότσης.

Όπως τονίζει ο κ. Γκότσης καλεί σε υπερψήφιση του κ. Μανούρη, ο οποίος έλαβε την πρώτη Κυριακή 38,04%, να «μη συνεχιστεί η καταστροφική πορεία της Δέσποινας Θωμαΐδου».

«Μπροστά στον κίνδυνο λοιπόν αυτό, έχω αποφασίσει – διατηρώντας τις θέσεις και το πρόγραμμα μας – να στηρίξω τον Παναγιώτη Μανούρη, ανεξάρτητα από τις όποιες επιφυλάξεις διατηρώ» σημειώνει ο κ. Γκότσης.

Η δε παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, της οποίας ήταν παλαιότερα επικεφαλής ο κ. Γκότσης και σε αυτές τις εκλογές στήριξε τον Χρήστο Κανλή, τονίζει σε ανακοίνωσή της ότι ο δήμος «χρειάζεται επανεκκίνηση με δημοκρατία, διαφάνεια, ενημέρωση συζήτηση με τις παρατάξεις, το δημοτικό συμβούλιο, του συλλόγους, τους φορείς και τους δημότες και όχι μυστικές συναντήσεις, κρυφές προθέσεις και αποφάσεις».

Σημειωτέον ότι η δεύτερη στην κατάταξη του πρώτου γύρου, σημερινή δήμαρχος Δέσποινα Θωμαΐδου, έλαβε μόλις 20,36%, υστερώντας σχεδόν 18 ποσοστιαίες μονάδες από τον κ. Μανούρη.

Διαβάστε επίσης:

Πλεύση Ελευθερίας: Δεν παραδίδει την έδρα ο Μιχάλης Χουρδάκης μετά τη διαγραφή του

ΣΥΡΙΖΑ-Η Πέρκα απαντά στη Τζάκρη: Αν κάποιος ήθελε ένα άλλο κεντρώο κόμμα, θα μπορούσε να φτιάξει δικό του (Video)

Νέο ομοφοβικό παραλήρημα Μπέου: «Δεν θα παράγουμε Κασσελάκηδες στην πατρίδα μου» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 19:03