search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 08:19
MENU CLOSE

Δώρα Τσαμπάζη: Η συγκινητική ανάρτησή της για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη – «Δεν είναι ο χρόνος γιατρός, η αγάπη είναι»

12.10.2023 10:34
tsampazi_nikolaidis_1210_1460-820_new
credit: Instagram/@doratsambazi

Σε μία συγκινητική ανάρτηση, δύο μέρες πριν τη συμπλήρωση ενός έτους από τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, προχώρησε η Δώρα Τσαμπάζη.

Στην ανάρτησή της, η σύζυγος του Ολυμπιονίκη περιέγραψε τα συναισθήματα που βίωσε όλους αυτούς τους μήνες, τονίζοντας πως «δεν είναι ο χρόνος γιατρός, η αγάπη είναι».

Η ανάρτηση της Δώρας Τσαμπάζη:

«Πλησιάζοντας στον χρόνο που έφυγε ο Αλέξανδρος θέλω να σας ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και όλες για την μεγάλη αγκαλιά που κάνατε στην οικογένειά μας ένα χρόνο τώρα.

Τόσο μεγάλη σαν του Αλέξανδρου, που με τύλιγε και με προστάτευε και δεν μπορούσε τίποτα και κανένας να με αγγίξει. Λες και ξέρατε πόσο πολύ θα μου έλειπε αυτή η αγκαλιά και σπεύσατε απλόχερα να μου τη χαρίσετε. Δεν ξέρω αν θα τα είχα καταφέρει χωρίς την αγάπη και την κατανόηση που μου δείξατε και μου δείχνετε.

Αυτούς τους δώδεκα μήνες δεν αισθάνθηκα μόνη μου ποτέ. Σας ευχαριστώ που αγαπήσατε τα παιδιά μου, που νοιαστήκατε, που ενδιαφερθήκατε. Τελικά είχα δίκιο, δεν είναι ο χρόνος γιατρός, η αγάπη είναι. Ελπίζω να καταφέρω να σας την ανταποδώσω».

Διαβάστε επίσης:

Λέσβος: Τραυματιοφορείς ενημέρωναν γραφείο τελετών για το ποιοι ασθενείς πεθαίνουν – Δύο συλλήψεις

ΟΑΣΑ: Σε άθλια κατάσταση τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ στην Αθήνα (Video)

Σύμη: Εντοπίστηκαν 71 μετανάστες στην περιοχή Εμπορειός – Μεταξύ τους 13 παιδιά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 08:14