search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 01:37
MENU CLOSE

Γεωργιάδης για εκλογές στο Χαλάνδρι: «Αν δεν κερδίσουμε, θα κάνουμε δύσκολη τη ζωή του Ρούσσου» (Video)

13.10.2023 15:54
georgiadis xalandri

Σε νέα προειδοποίηση στους ψηφοφόρους του Χαλανδρίου προχώρησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, με «πυρά» κατά του δημάρχου Σίμου Ρούσσου.

Όπως είπε «εάν δεν τα καταφέρουμε, θα κάνουμε τη ζωή του κ. Ρούσσου δύσκολη από εδώ και μπρος, για να μην μπορεί να ταλαιπωρήσει του πολίτες Χαλανδρίου».

Ανάμεσα στους Χρύσα Αγαπητού και Χάρη Ρώμα, πήρε τον λόγο κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ενόψει του β’γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Υπενθυμίζεται ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης τις προηγούμενες ημέρες είχε δηλώσει πως με ενδεχόμενη επανεκλογή Ρούσσου το Χαλάνδρι «θα χάσει όλες τις ευκαιρίες του νέου ΕΣΠΑ και του Ταμείου Ανάκαμψης».

Στον πρώτο γύρο, ο υποψήφιος δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος συγκέντρωσε 42,84%, ποσοστό σχεδόν διπλάσιο της Χρύσας Αγαπητού, η οποία ήρθε δεύτερη με 25,52%. Τρίτος ο Χάρης Ρώμας με 14,91%.

Διαβάστε επίσης:

Παππάς: «Ο Αγοραστός παραδέχθηκε αλληλογραφία με τον Καραμανλή για τα αντιπλημμυρικά – Να δοθεί στη δημοσιότητα» (video)

Μαρινάκης: Αναγνωρίζουμε το δικαίωμα του Ισραήλ στην αυτοάμυνα – Σε ετοιμότητα η χώρα για τυχόν νέες μεταναστευτικές ροές

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον δεύτερο γύρο – Σταυροδοσία, ετεροδημότες, ποιοι εκλέγονται

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06