search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 15:44
MENU CLOSE

Νέα Δημοκρατία: Ο φόβος για τους «αντάρτες» και οι περιοδείες των Υπουργών με… «εντολή Μητσοτάκη»

13.10.2023 06:02
kratsa_new

Ακόμα και μία περιφέρεια να «χαθεί» ο στόχος του Κυριάκου Μητσοτάκη για 13 «γαλάζιες» περιφέρειες θα έχει αποτύχει. Αυτό γίνεται σαφές στη Νέα Δημοκρατία γι’ αυτό άλλωστε η «εντολή του Πρωθυπουργού» είναι να βάλουν όλοι οι Υπουργοί του πλάτη.

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και Δημήτρης Παπαστεργίου βρέθηκαν στα Ιόνια, ενώ ο Κυριάκος Πιερρακάκης στη Λέσβο. Ο αρχηγός της ΝΔ έχει πει στους κορυφαίους Υπουργούς του, εκτός από τα καθήκοντά τους να τρέξουν σε κρίσιμες περιφέρειες για τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου βρέθηκε στη Ζάκυνθο για να κινητοποιήσει τους δεξιούς του νησιού υπέρ της Ρόδης Κράτσα. «Το έργο της Ρόδης Κράτσας και της ομάδας της στα Ιόνια είναι ξεκάθαρο! Πάνω από 260 έργα, πάνω από 2,8 δισεκατομμύρια έχουν “απλωθεί” σε όλα τα νησιά. Αν κάποιος κάνει απλά ένα κλικ στον διαδραστικό χάρτη στη σελίδα του συνδυασμού «ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ» μπορεί να καταλάβει πόσο σημαντικό είναι το έργο που έχει γίνει, αλλά και αυτό που την επόμενη πενταετία θα επεκταθεί», ήταν το μήνυμα του κ. Παπαστεργίου από την Ζάκυνθο.

Ο υπουργός Υγείας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης από την Κεφαλονιά πήγε στο νησί για να κινητοποιήσει τους πιο κεντρώους προς τη «γαλάζια» υποψήφια. «Η Ρόδη Κράτσα έχει αποδείξει ότι και ξέρει και μπορεί να διαχειριστεί προγράμματα χρηματοδοτικά και να υλοποιεί έργα», ανέφερε ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Από χθες Πέμπτη και μέχρι σήμερα Παρασκευή το απόγευμα βρίσκεται στη Λέσβο ο Κυριάκος Πιερρακάκης , με την προοπτική να στηρίξει την υποψηφιότητα του Αλκιβιάδη Στεφανή για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Αυτό και αν ήταν… εντολή.

Διαβάστε επίσης:

Άναυδοι στο Κόκκινο 105.5 και την Αυγή με το αιφνιδιαστικό ντου του Κασσελάκη – Τι είπε στους εργαζόμενους για τα μέσα του ΣΥΡΙΖΑ

Φάμελλος: Στηρίζουμε αυτοδιοικητικές προτάσεις και παρατάξεις με προοδευτική ατζέντα

Πικραμμένος: Ναι στους γάμους ομόφυλων, «πιο περίπλοκη» η απόκτηση παιδιών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 15:43