search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 07:47
MENU CLOSE

Νεκρός δημοσιογράφος του Reuters από τα ισραηλινά πλήγματα στον Λίβανο – Τουλάχιστον 6 τραυματίες (Video)

13.10.2023 19:42
dimosiografoi

Ισραηλινή οβίδα έπεσε σε όχημα που μετέφερε ομάδα δημοσιογράφων διεθνών Μέσων που κάλυπταν τις συγκρούσεις στα σύνορα στο νότιο Λίβανο, σκοτώνοντας έναν και τραυματίζοντας άλλους έξι.

Φωτογράφος του Associated Press στο σημείο είδε το σώμα του νεκρού δημοσιογράφου και τους έξι τραυματίες, ορισμένοι από τους οποίους μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στα νοσοκομεία με ασθενοφόρα. Οι εικόνες από το σημείο δείχνουν ένα απανθρακωμένο αυτοκίνητο.

Το τηλεοπτικό δίκτυο Al-Jazeera του Κατάρ, ανέφερε ότι δύο από εργαζόμενοί του, ο Elie Brakhya και η ρεπόρτερ Carmen Joukhadar, ήταν μεταξύ των τραυματιών.

Η ανακοίνωση του Reuters

Ένας δημοσιογράφος του Reuters σκοτώθηκε ενώ εργαζόταν στο νότιο Λίβανο, ανέφερε το πρακτορείο σε ανακοίνωσή του την Παρασκευή.

«Με βαθιά λύπη μαθαίνουμε ότι ο δημοσιογράφος μας, Ισάμ Αμπντάλα, σκοτώθηκε», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο Ισάμ ήταν μέλος ενός συνεργείου του Reuters στο νότιο Λίβανο που μετέδιδε ζωντανά. «Αναζητούμε επειγόντως περισσότερες πληροφορίες, συνεργαζόμαστε με τις αρχές της περιοχής και υποστηρίζουμε την οικογένεια και τους συναδέλφους του Ισάμ», ανέφερε το Reuters.

Διαβάστε επίσης:

«Teddy Bear»: Ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός του Ισραήλ για τα τούνελ της Γάζας και τους ελεύθερους σκοπευτές

Κραυγή για βοήθεια από νοσοκομείο της Γάζας: «Αν “κοπεί” το ρεύμα, θα γίνουμε ομαδικός τάφος» – Πτώματα εκτός ψυγείου, νεογνά σε κίνδυνο

Πόλεμος στο Ισραήλ: «Παγώνει» η Σαουδική Αραβία την επαναπροσέγγιση με το Τελ Αβίβ και στρέφεται στο Ιράν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 07:47