search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.09.2025 03:04
MENU CLOSE

Προκλητικός διεθνής Γάλλος ποδοσφαιριστής, με τα θύματα του πολέμου (Video)

14.10.2023 22:05
Jean-Clair Todibo

Στραμμένα πάνω στον Γάλλο διεθνή ποδοσφαιριστή Ζαν Κλερ Τοντιμπό είναι τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο όχι για καλό λόγο.

Πριν την έναρξη του αγώνα στο Άμστερνταμ ανάμεσα στην Ολλανδία και τη Γαλλία για την τελική φάση του EURO 2024, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του πολέμου στο Ισραήλ.

Ωστόσο, η κάμερα έδειξε τον 23χρονο ποδοσφαιριστή να μην μπορεί να συγκρατηθεί και να γελάει προκαλώντας αρνητικά σχόλια. Σύμφωνα με γαλλικά μέσα ενημέρωσης τον έπιασε νευρικό γέλιο, αλλά οι εντυπώσεις ήταν έτσι κι αλλιώς αρνητικές. Είτε διότι δεν είχε καταλάβει τι συνέβαινε, είτε γιατί ήθελε ίσως να στείλει ένα μήνυμα.

Ο Τοντιμπό είναι παίκτης της γαλλικής ομάδας Νις, ενώ στο παρελθόν πέρασε από τη Μπερτσελόνα και την Μπενφίκα, χωρίς να καταφέρει να καθιερωθεί.

Διαβάστε επίσης:

Λία Γκουζίνη: Έγραψε ιστορία – Έγινε η πρώτη γυναίκα head coach στην Basket League

Τουρνουά satellite: «Χρυσή» η Γεωργιάδου στην Τιφλίδα

Παγκόσμιο Κύπελλο Κολύμβησης: «Αργυρός» ο Μάρκος στα 800μ. ελεύθερο – 4ος ο Χρήστου στα 50μ. ύπτιο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.09.2025 02:03