search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 19:39
MENU CLOSE

Μια ελληνική σειρά και μια ασπρόμαυρη ταινία είχαν τις υψηλότερες τηλεθέασεις το Σαββατοκύριακο

16.10.2023 20:35
tv-new

«Μήνυμα» μέσω τηλεθέασης σε πολιτικούς και κανάλια έστειλαν οι τηλεθεατές το Σαββατοκύριακο.

Το Σάββατο πρώτο σε τηλεθέαση πρόγραμμα ήταν το πρώτο επεισόδιο του ενδέκατου κύκλου της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και την Κυριακή, οι περισσότεροι «ψήφισαν» την ελληνική ηθογραφία-πολιτικό σχόλιο «Υπάρχει και φιλότιμο» των Αλέκου Σακελλάριου- Χρήστου Γιαννακόπουλου (βασισμένη στο θεατρικό «Ανώμαλη προσγείωση» των ίδιων δημιουργών σε σκηνοθεσία Κάρολου Κουν το 1950 στο Θέατρο Τέχνης) η οποία είχε βγει στους κινηματογράφους στις 3 Ιανουαρίου 1965.

Το Σάββατο δεύτερο δημοφιλέστερο πρόγραμμα της ημέρας αναδείχθηκε από τους τηλεθεατές το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Σκάι.

Τρίτη επιλογή της ημέρας ήταν το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης».

Οι αποδόσεις των προγραμμάτων της ημέρας κυμάνθηκαν σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα παραπέμποντας σε τηλεθεαματικότητες καλοκαιριού.

Την Κυριακή, από τις ειδικές εκπομπές των καναλιών που κάλυψαν τον δεύτερο γύρο των δημοτικών-περιφερειακών εκλογών, τα περισσότερα βλέμματα συγκέντρωσε εκείνη του Σκάι η οποία πλασαρίστηκε στη δεύτερη θέση του πίνακα της Nielsen με τα δημοφιλέστερα προγράμματα της ημέρας.

Τρίτη επιλογή των τηλεθεατών ήταν το δεύτερο επεισόδιο του νέου κύκλου της κωμικής σειράς καταστάσεων «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και λόγω νέων ηθοποιών και νέων χαρακτήρων στις ιστορίες.

Οι τηλεθεατές είχαν και την Κυριακή χαλαρή σχέση με την τηλεόραση και από ότι φάνηκε η αποχή στην εκλογική διαδικασία αντικατοπτρίστηκε και στα αντίστοιχα προγράμματα σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen.

Διαβάστε επίσης:

Σε Alpha και ΣΚΑΪ τα σημαντικότερα μερίδια τηλεθέασης του Σαββατοκύριακου

Τηλεθέαση: Στην κορυφή η «Γη της ελιάς» την Παρασκευή

Χάρης Δούκας: Στο Mega η πρώτη συνέντευξη του νεου δημάρχου Αθηναίων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 19:35