search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 10:38
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: Στην κορυφή η «Γη της ελιάς» την Παρασκευή

16.10.2023 17:20
h_gh_ths_elias

Τα περισσότερα βλέμματα (πάνω από ένα εκατ. ζευγάρια μάτια) συγκέντρωσε η σειρά «Η γη της ελιάς» την Παρασκευή στο Mega και ήταν η κορυφαία προτίμηση των τηλεθεατών την Παρασκευή. 

Δεύτερος ισχυρότερος πόλος έλξης τηλεθεατών, στο φινάλε του πενθήμερου,  το ποδοσφαιρικό ματς Ιρλανδίας- Ελλάδας (τελικό σκορ 0-2)  στα προκριματικά του Euro 2024 το οποίο κάλυψε «ζωντανά» ο Alpha.

Η σειρά «Έρωτας φυγάς» φαίνεται, μέχρι τώρα,  να «βάζει κάτω» αρκετές από τις προτάσεις ελληνικής μυθοπλασίας της νέας σεζόν και είναι πολλές οι φορές που έχει πλασαριστεί στην τρίτη θέση του πίνακα τηλεθέασης της Nielsen με τα δημοφιλέστερα προγράμματα της ημέρας. Κάτι τέτοιο συνέβη και την Παρασκευή που μας πέρασε.

Το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» ήταν η τέταρτη κορυφαία επιλογή της ημέρας και στην πέμπτη θέση του ημερήσιου τηλεβαρόμετρου  διακρίθηκε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Σκάι.

Με βάση τα δεδομένα της Nielsen φαίνεται να ισοβάθμησε το «Live news» με το δελτίο του Σκάι αλλά εμφανίζεται στην έκτη θέση ίσως σε μικροδιαφορές στα δεκαδικά ψηφία κάτι το οποίο γνωρίζει μόνον η εταιρεία μετρήσεων τηλεθέασης.

Διαβάστε επίσης:

ΕΣΡ: Ανοίγει «Φάκελο Σκάι» για τους ρατσιστικούς υπαινιγμούς σε ραδιόφωνο και τηλεόραση – Σύσταση στα ΜΜΕ

Γη της Ελιάς – Spoiler: Σε αδιέξοδο η σχέση του Μάνου με τη Μαρίνα (Video)

Τηλεθέαση: Πρωτιά με «βραχεία κεφαλή» για το Mega την Παρασκευή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 10:37