Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΘύμα άγριου ξυλοδαρμού κατήγγειλε ότι έπεσε ένας μαθητής, 13 ετών, το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης, μέσα στο σχολείο του στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με την καταγγελία του μαθητή, όλα έγιναν κατά τη διάρκεια σχολικού διαλείμματος, όταν αρχικά είχε λεκτική αντιπαράθεση με έναν 17χρονο. Ο ανήλικος κατέθεσε ότι δέχθηκε χτυπήματα με γροθιές από τον 17χρονο στο στήθος και στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να σπάσουν τα γυαλιά που φορούσε και να τραυματιστεί, μεταξύ άλλων, στο μάτι.
Μετά την επίθεση, ο 13χρονος μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου χρειάστηκε να νοσηλευτεί.
Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον 17χρονο, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη.
Διαβάστε επίσης:
Κλειστός από τις 12 το μεσημέρι ο σταθμός «Σύνταγμα» του Μετρό
Κέρκυρα: Σοβαρός τραυματισμός μοτοσικλετιστή από πυροβολισμό με σκάγια για κυνήγι
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.