search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 21:38
MENU CLOSE

«Γκολ» τηλεθέασης από τον Alpha

17.10.2023 16:45
Alpha-new

To ματς των εθνικών ομάδων Ελλάδας- Ολλανδίας που μεταδόθηκε χθες βράδυ από τον Alpha συνέβαλε στη διαμόρφωση του μεριδίου του σταθμού στο 15,3% που ήταν και το μεγαλύτερο ποσοστό από την ημερήσια πίτα τηλεθέασης των καναλιών.

Η εβδομάδα «άνοιξε» με ανεβασμένες αποδόσεις και σε Mega και ΑΝΤ1, για προφανώς, διαφορετικούς λόγους η κάθε μία.

Το Mega είχε χθες βράδυ το επεισόδιο της σειράς «Το ναυάγιο» με την βύθιση του πλοίου Φοίνιξ το οποίο βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη και με τη σειρά του εμπνέεται από τη ναυτική τραγωδία της Φαλκονέρας αρχές Δεκεμβρίου του ’66.

Ο ΑΝΤ1 αποτέλεσε τρίτη επιλογή της ημέρας χάρη στην πρωινομεσημερινή ζώνη εκπομπών του και κυρίως τις προτάσεις που είχε το βράδυ.

Στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας κοντραρίστηκαν Σκάι και Star με το κανάλι του Φαλήρου να επικρατεί εκείνου της Κάτω Κηφισιάς με διαφορά, μεταξύ τους, μόλις 0,2%.

Για πρώτη φορά έπειτα από μακρά περίοδο το Open είχε μερίδιο κάτω του 7%, ενώ η ΕΡΤ1 στο 5,5%. Στα συνηθισμένα τους επίσης μερίδια κινήθηκαν Μακεδονία TV, ΕΡΤ2 και ΕΡΤ3, σύμφωνα με τα δεδομένα της Nielsen για την ημέρα.

Διαβάστε επίσης:

Όργιο παραπληροφόρησης στα social media για Γάζα – Ισραήλ

Σασμός-Spoiler: Νέα απειλή για Αστέρη και Αργυρώ – Τι θα γίνει με τους αρραβώνες τους (Video)

Netflix: Κυκλοφόρησαν οι πρώτες εικόνες από το «The Crown» (photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 21:37