search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 23:05
MENU CLOSE

«Η γη της ελιάς» πρώτη σε τηλεθέαση την Τρίτη

18.10.2023 18:27
gi-tis-elias-new (4)

Με πάνω από ένα εκατ. τηλεθεατές η σειρά «Η γη της ελιάς» ήταν χθες το πρώτο σε προτιμήσεις πρόγραμμα της ημέρας, σύμφωνα με τα στοιχεία τηλεμετρήσεων της Nielsen.

Ο «Σασμός» επανήλθε στο πρόγραμμα του Alpha, έπειτα από την προχθεσινή «απουσία» του λόγω της απευθείας μετάδοσης του ποδοσφαιρικού αγώνα Ελλάδας- Ολλανδίας και πλασαρίστηκε στην δεύτερη θέση του ημερήσιου τηλεβαρόμετρου χάρη στους 918.000 τηλεθεατές οι οποίοι «συγκεντρώθηκαν» στη συχνότητα του καναλιού της Κάτω Κηφισιάς και παρακολούθησαν το επεισόδιο του.

Τρίτη επιλογή της ημέρας οι τηλεθεατές ανέδειξαν τη σειρά «Το ναυάγιο» με τον δείκτη της Nielsen να πηγαίνει στο 8,5% ποσοστό το οποίο αντιστοιχεί σε 859.000 ανθρώπους.

Ο «Έρωτας φυγάς» στην τέταρτη θέση του πίνακα με τα καλύτερα της ημέρας ήταν το κορυφαίο πρόγραμμα του Open και η «Μάγισσα» διακρίθηκε στην πέμπτη θέση η οποία λόγω ανταγωνισμού απώλεσε δυναμική σε ποσοστό 1% συγκριτικά με εκείνη που είχε τη Δευτέρα.

Στο έκτο σκαλοπάτι της γενικής κατάταξης το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» και με ίδια απόδοση αλλά μια θέση πιο κάτω, λόγω διαφοράς μερικών δεκαδικών τηλεθέασης, εμφανίστηκε η δραματική σειρά «Ο γιατρός».

Τηλεθέαση 5,5% κατάφερε και η σειρά «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1 αλλά, για λόγους παρόμοιους με εκείνους που έκριναν την θέση κατάταξης του «Γιατρού», η δικαστική σειρά του καναλιού του Αμαρουσίου κατετάγη όγδοη.

Το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης» υποχώρησε μια θέση ενώ στην βραχεία λίστα της ημέρας επανήλθε το ενημερωτικό «Live news».

Διαβάστε επίσης:

«Maestro»: Νέο πρόσωπο – κλειδί μπαίνει στη σειρά, πού συνεχίζονται τα γυρίσματα του β΄κύκλου

Τηλεθέαση: Στο Mega το μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας την Τρίτη

Μητσοτάκης: Συνέντευξη του πρωθυπουργού στον Νίκο Χατζηνικολάου, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 23:03