search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 14:18
MENU CLOSE

Υπάτη: Σε σχολείο-ερείπιο κάνουν μάθημα δεκάδες μαθητές (Video/Photo)

18.10.2023 08:45
sxoleio new

οκ προκαλούν οι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και αποτυπώνουν τις συνθήκες που επικρατούν σε σχολείο της Υπάτης στη Λαμία

Το κτήριο είναι ερείπιο και πέφτουν σοβάδες με τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς να τρέμουν για το τι μπορεί να συμβεί.

Όπως μετέδωσε το πρωί της Τετάρτης σε σχετικό του ρεπορτάζ το Mega στο Γυμνάσιο και Λύκειο της περιοχής διδάσκουν 20 εκπαιδευτικοί και φοιτούν 80 μαθητές και συστεγάζεται με Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, το οποίο βρίσκεται σε καθεστώς εγκατάλειψης εδώ και 12 χρόνια.

Όπως καταγγέλουν οι εκπαιδευτικοί, οι μαθητές και οι καθηγητές έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με κίνδυνο ατυχήματος, καθώς σοβάδες πέφτουν από το υπόστεγο στο προαύλιο του σχολείου.

Το λεβητοστάσιο του κτιριακού συγκροτήματος έχει πλημμυρίσει και το καλοριφέρ δεν λειτουργεί, με το σχολείο να κινδυνεύει να μείνει χωρίς θέρμανση, ενώ ο χειμώνας βρίσκεται προ των πυλών.

Το lamiareport.gr φαίρνει στο «φως» φωτογραφίες που απεικονίζουν την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στο σχολικό συγκρότημα.

Διαβάστε επίσης

Οι κοριοί έφτασαν στη χώρα μας – Έκλεισε πτέρυγα ξενοδοχείου (video)

Σάμος: Ναυάγιο με 47 μετανάστες – Νεκρή μια γυναίκα

Πειραιάς: Ταλαιπωρία για 985 επιβάτες σε κρουαζιερόπλοιο – Παρουσίασε μηχανικό πρόβλημα (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 14:18