search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 16:00
MENU CLOSE

Κεφαλογιάννης: Δεν υπάρχουν κενά στην αεράμυνα 

18.10.2023 12:08
kefalogiannis

Διέψευσε κατηγορηματικά η κυβέρνηση ότι υπάρχουν κενά στην ελληνική αεράμυνα, μέσω του αρμόδιου υφυπουργού, στην ολομέλεια της βουλής.

«Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα περί κενών στην ελληνική αεράμυνα», ανέφερε από το βήμα ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Γιάννης Κεφαλογιάννης στο πλαίσιο συζήτησης επίκαιρης ερώτησης του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και αρμόδιου τομεάρχη Ευάγγελου Αποστολάκη.

Σύμφωνα με τον κ. Κεφαλογιάννη όποιο οπλικό σύστημα έχει αποσυρθεί, έχει αντικατασταθεί με άλλο ίσης επιχειρησιακής ικανότητας.

Σε ότι αφορά στην αμυντική θωράκιση των νησιών, ανέφερε πως όποιο υλικό αποσύρεται έχει αξιολογηθεί ως μη επιχειρησιακά αναγκαίο.

Από την πλευρά του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην ΑΓΕΕΘΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης, εκτίμησε ότι η Τουρκία θα πιέσει πάρα πολύ για την  αποστρατικοποίηση των νησιών.

Διαβάστε επίσης:

Χάρης Δούκας: Με βοήθησε το debate με τον Κώστα Μπακογιάννη

Μητσοτάκης στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο: Δικαίωμα του Ισραήλ στην αυτοάμυνα, αλλά πρέπει να προστατευτούν οι άμαχοι

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη απεντάσσει έργα, μεταξύ των οποίων και αντιπλημμυρικά, από το ΕΣΠΑ και το Ταμείο Ανάκαμψης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 16:00