search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 06:42
MENU CLOSE

Να παραδώσει ο Μιχάλης Χουρδάκης την έδρα ζητάει η Πλεύση Ελευθερίας 

18.10.2023 15:22
xourdakis-konstantopoulou-new

Δεξιά ατζέντα καταλογίζει στον Μιχάλη Χουρδάκη η Πλεύση Ελευθερίας και του ζητά να παραδώσει την έδρα του.

Με ανακοίνωση που υπογράφουν η Ζωή Κωνσταντοπούλου και όλοι οι βουλευτές του κόμματος, πλην της μητέρας του κ. Χουρδάκη, Αρετής Παπαϊωάννου, η Πλεύση Ελευθερίας αναφέρει ότι η έδρα ανήκει στο κόμμα και όχι στον ίδιο. 

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο ανεξάρτητος -πλέον- βουλευτής ξεπέρασε την κόκκινη γραμμή όταν ξεκίνησε να προβάλλει και να προτείνει δεξιούς υποψηφίους για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, συμπεριλαμβανομένου και συγγενικού του προσώπου. Σημειώνεται δε, ότι του έγιναν έντονες συστάσεις και νέες προτροπές παραίτησης για αυτή του τη δράση και τη βλαπτική συμπεριφορά, όπως θα έκανε κάθε κόμμα, πόσο μάλλον η Πλεύση Ελευθερίας με τις αρχές που διέπουν απ’ άκρη σ’ άκρη τη λειτουργία της.

«Ο κ. Χουρδάκης απάντησε με επιμονή στην προσωπική του δεξιά ατζέντα, προσθέτοντας νέες αναρτήσεις από τη θέση του Βουλευτή της Πλεύσης Ελευθερίας», αναφέρεται στην ανακοίνωση, στην οποία μάλιστα, σημειώνεται ότι ο ίδιος επιδίδεται σε επιθέσεις εναντίον της κ. Κωνσταντοπούλου και του κόμματος, «με μόνο στόχο τη διατήρηση της θέσης που του δόθηκε και τη βλάβη με κάθε τρόπο του κινήματος, της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της μεγάλης προσπάθειάς μας, εντός και εκτός Κοινοβουλίου».

«Στην κοινωνία, η Πλεύση Ελευθερίας έχει πει ξεκάθαρα ότι δεν κοιτάει Ούτε Αριστερά, Ούτε Δεξιά, Κοιτάει μόνο Μπροστά!

Στην πολιτική, η Αριστερά, οι αρχές και οι αξίες της Αριστεράς είναι εκείνες που εμπνέουν τη στάση μας, τροφοδοτούν τη δράση μας και είναι εκείνες που θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε με κάθε τρόπο. Καλούμε τον κ. Χουρδάκη να παραδώσει την έδρα που του δόθηκε», τονίζουν οι βουλευτές της Πλεύσης Ελευθερίας. 

Διαβάστε επίσης:

Μάντζος: Έγκλημα πολέμου η επίθεση σε νοσοκομείο της Γάζας

ΠΓ ΣΥΡΙΖΑ: Τον οδικό χάρτη ως το συνέδριο θα παρουσιάσει ο Στέφανος Κασσελάκης – Κείμενο κριτικής θα καταθέσει η Ομπρέλα

Αδιανόητο: Σταμάτησαν τα αντιπλημμυρικά έργα στη Θεσσαλία – Επικαλούνται προφορική εντολή Αγοραστού, παρέμβαση Κουρέτα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 06:42