search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 15:10
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ: Διαφωνούν με τις δηλώσεις Παπανδρέου και πρώην… Υπουργοί του

18.10.2023 06:02
PAPANDREOU_GIWRGOS
Eurokinissi

Χρειάστηκε μόλις μια δεκαετία, μια κυβερνητική θητεία και μια πτώση του ΠΑΣΟΚ ώστε οι «γερμανοτσολιάδες», οι «τοποτηρητές της Μέρκελ και του ΔΝΤ» να μετατραπούν για τον ΣΥΡΙΖΑ σε «προοδευτικές δυνάμεις».

Όλα τα παραπάνω δεν ξεχνούν στην Χαριλάου Τρικούπη κορυφαία στελέχη, τα οποία υπήρξαν Υπουργοί του Γιώργου Παπανδρέου και με τον τρόπο τους αποδοκιμάζουν τις δηλώσεις του πρώην Προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Μάλιστα, όπως λένε ότι η στρατηγική του ΠΑΣΟΚ δεν είναι άλλη πέρα από αυτήν της πολιτικής αυτονομίας. Κάτι το οποίο – όπως σημειώνουν – έγινε σαφές και από τις χθεσινές δηλώσεις του Νίκου Ανδρουλάκη στον τηλεοπτικό σταθμό Open.

Πρόσφατη είναι άλλωστε και η δήλωση του Γιώργου Πεταλωτή, ο οποίος έκλεινε την πόρτα και σε στελέχη που εγκατέλειψαν το ΠΑΣΟΚ για τον ΣΥΡΙΖΑ. Πάντως, ιστορικό στέλεχος του  κόμματος ο οποίος ρωτήθηκε από την στήλη για συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: «θα μπορούσα να κάτσω εγώ στα ίδια έδρανα με την Τζάκρη;»

Το τείχος της όποιας συνεργασίας των δύο κομμάτων μάλλον είναι πάρα πολύ μεγάλο.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη απεντάσσει έργα, μεταξύ των οποίων και αντιπλημμυρικά, από το ΕΣΠΑ και το Ταμείο Ανάκαμψης

Νίκος Ανδρουλάκης: Ναι στις συμμαχίες με το προοδευτικό Κέντρο και την Αριστερά, αλλά στη βάση της κοινωνίας – Επίθεση σε Κασσελάκη

Χάρης Δούκας: Με βοήθησε το debate με τον Κώστα Μπακογιάννη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 15:09