search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 18:36
MENU CLOSE

Στέλιος Αγγελούδης: Προτεραιότητά μου η καθαριότητα και το πράσινο (Video)

18.10.2023 09:18
aggeloudis new

Tις προτεραιότητές του ανέπτυξε μιλώντας στην τηλεόραση του Μega ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης.

Οπως ανέφερε το πράσινο και η καθαριότητα θα είναι από τα πρώτα πράγματα με τα οποία θα ασχοληθεί.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε: «Γενικά η πόλη πρέπει να ξαναμπεί σε μια διαδικασία περισσότερης και αποτελεσματικότερης δουλειάς».

«Υπάρχουν πολλά θέματα, αλλά αυτά τα θέματα ιδιαίτερα που ταλαιπωρούν και πονούν τη Θεσσαλονίκη,έχουν να κάνουν με τον δημόσιο χώρο, με την καθαριότητα, με το πράσινο, γενικά έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα των πολιτών που θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται με έναν καλύτερο τρόπο.

«Σε ό, τι αφορά την καθαριότητα, τα πράγματα είναι αρκετά άσχημα στη Θεσσαλονίκη. Όλη η Θεσσαλονίκη αντιμετωπίζει την υποχώρηση στο θέμα των απορριμμάτων.

Είναι ο στόχος, το στοίχημα, η προσπάθεια και η δουλειά που πρέπει να κάνουμε από την πρώτη του Γενάρη, μια δουλειά η οποία περιλαμβάνει όλες τις γειτονιές της Θεσσαλονίκης γιατί η εγκατάλειψη τόσο σε τεχνικά μέσα όσο και σε ανθρώπινους πόρους, είναι αρκετά μεγάλη.

Η προσπάθεια και η προτεραιότητα θα ξεκινάει από την καθαριότητα και συνολικά από τον δημόσιο χώρο».

Να δούμε και τα οικονομικά

«Τα οικονομικά του δήμου, σε ό,τι αφορά τα δημοτικά τέλη, με τα οποία συνδέεται η καθαριότητα, μάλλον δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση, αλλά επιφυλάσσομαι μέχρι να έχω τους ακριβείς αριθμούς και την οικονομική κατάσταση που υπάρχει» δήλωσε κλείνοντας ο νέος δημαρχος, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα την 1η Ιανουαρίου.

Διαβάστε επίσης

Πρώτο Υπουργικό μετά την κάλπη: “Γκάζια” Μητσοτάκη για μεταρρυθμίσεις – Τι θα εγκριθεί για τις προσλήψεις στο Δημόσιο το 2024

Χάρης Δούκας: Με βοήθησε το debate με τον Κώστα Μπακογιάννη

Μητσοτάκης στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο: Δικαίωμα του Ισραήλ στην αυτοάμυνα, αλλά πρέπει να προστατευτούν οι άμαχοι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 18:31