search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 06:03
MENU CLOSE

Σάλος με την ημίγυμνη φωτογραφία CEO αεροπορικής εταιρείας στο LinkedIn – Εργαζόμενος του έκανε μασάζ

19.10.2023 18:48
ceo

O CEO της AirAsia, Τόνι Φερνάντες, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού ανέβασε μια φωτογραφία του να δέχεται μασάζ στους ώμους ενώ είναι χωρίς το πουκάμισό του κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου.

Ο συνιδρυτής της οικονομικής αεροπορικής εταιρείας της Μαλαισίας δημοσίευσε την εικόνα αυτή την εβδομάδα στο LinkedIn, ενώ έκανε εγκωμιαστικά σχόλια για την «κουλτούρα της εταιρείας του».

Στην ανάρτησή του, ο μεγιστάνας των επιχειρήσεων είπε ότι είχε «μια αγχωτική εβδομάδα», οπότε συνάδελφος του πρότεινε να του κάνει μασάζ. Η φωτογραφία τον απεικόνιζε να κάθεται σε μια αίθουσα συνεδριάσεων, έχοντας τον ώμο του να τρίβεται από έναν μασκοφόρο εργαζόμενο.

«Αγαπώ τον πολιτισμό της Ινδονησίας και της AirAsia και μπορώ να έχω ένα μασάζ και να κάνω μια συνάντηση διαχείρισης ταυτόχρονα», έγραψε.

Η ανάρτηση διαγράφηκε μέρες αργότερα μετά από ένα κύμα οργισμένων σχολίων, με πολλούς χρήστες του LinkedIn να λένε ότι η συμπεριφορά του ήταν αντιεπαγγελματική. Ένας χρήστης σημείωσε ότι θα μπορούσε να κάνει άλλους ανθρώπους στο χώρο εργασίας να αισθάνονται άβολα.

«Δεν νομίζω ότι οι γυναίκες στην εταιρεία σας θα ένιωθαν άνετα ή ασφαλείς σε αυτό το πλαίσιο, και δεδομένου ότι είστε το αφεντικό, πιθανότατα δεν θα σας αμφισβητήσουν ή δεν θα πουν τίποτα», σχολίασε ο χρήστης. «Είστε ξεκάθαρα ένα έξυπνο στέλεχος που ενδιαφέρεται για τον πολιτισμό, αλλά αυτός δεν είναι ο τρόπος για να δημιουργήσετε έναν υποστηρικτικό, ασφαλή μηχανισμό στην εργασία».

Διαβάστε επίσης:

Παρίστανε την… κούκλα βιτρίνας για να μην συλληφθεί, αφού έκλεψε ρούχα και κοσμήματα

Στραγγαλίζουν τη Γάζα: «Το πολύ 50 οι νεκροί» στο νοσοκομείο λέει τώρα η ΕΕ μέσω «διαρροών» μετά τη «γραμμή» Μπάιντεν για πλήρη στήριξη του Νετανιάχου

Η κρίση στη Μέση Ανατολή αλλάζει τις ισορροπίες παγκοσμίως: Ποιοι οι στόχοι Μπάιντεν, Σι και Πούτιν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58