Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Σε λιγότερο από τρεις ώρες θα κάνει έναρξη η νέα κωμική πρόταση «Φόνοι στο καμπαναριό» (21.00) του Alpha. Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και Ρένια Λουιζίδου υποδύονται την Ηγουμένη Μαρία και την Αδερφή Αρσινόη, αντιστοίχως ή αλλιώς το ντουέτο Σέρλοκ Χολμς και Δόκτωρ Γουάτσον σε θηλυκή μορφή, με ενδυμασία μοναχών.
Επιγραμματικά η πλοκή της αστυνομικής κωμωδίας- με δόσεις σουρεαλισμού- έχει συστατικά έναν φόνο με ερωτηματικό, μια κλοπή ιερής εικόνας, πέντε μοναχές, δύο ντετέκτιβ, δύο κακοποιούς, την Αγία Θεοδούλη, μεγάλη η χάρη της και ένα κράμα από ανατρεπτικά γεγονότα, στα οποία μπλέκουν όλοι μαζί.
Το σενάριο της σειράς υπογράφουν οι Νίκος Τσιάμης, Νίκος Μήτσας και Παναγιώτης Χριστόπουλος και η σκηνοθεσία είναι του Αντώνη Αγγελόπουλου.
Πρωταγωνιστούν οι Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Ρένια Λουιζίδου, Άννη Θεοχάρη, Μένη Κωνσταντινίδου, Λυδία Τζανουδάκη, Γιωργής Τσουρής, Βαγγέλης Δαούσης, Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης, Περικλής Αλμπάνης, Νικόλας Απέργης.
Διαβάστε επίσης:
Action 24: Πρεμιέρες εκπομπών για φιλόζωους και λάτρεις του stand up comedy το Σάββατο
Το Ισραήλ ετοιμάζεται να κλείσει προσωρινά το Al Jazeera και άλλα ΜΜΕ
Τηλεθέαση: Με κεκτημένη φόρα παρέμεινε πρώτο το Mega και την Πέμπτη
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.