search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 00:16
MENU CLOSE

Σπίρτζης: Θα φτιάξει τελικά μέτωπο, αλλά… εναντίον του

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2304
19/10/2023
22.10.2023 16:32
spirtzis-new

Φαίνεται πως όσο δεν τον ακούσαμε από τα μέσα Ιουλίου και μετά, οπότε παραιτήθηκε από την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, θα τον ακούσουμε τώρα… μαζεμένο.

Ο λόγος για τον Χρήστο Σπίρτζη, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες δεν έχει αφήσει κανάλι για κανάλι καταθέτοντας την πρότασή του για κοινό ευρωψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές θεωρώντας ότι ο ίδιος έχει δικαιωθεί – καθώς επανειλημμένως έχει ταχθεί υπέρ της συνεργασίας των δύο χώρων και πλέον, μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές, θεωρεί ότι υπάρχει ζήτηση για συνεργασία από τα κάτω.

Μάλιστα προβάλλει ως μικροπολιτική την άρνηση, εκ μέρους καταρχάς του ΠΑΣΟΚ αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ.

Ωστόσο, ακόμη και ο Κώστας Ζαχαριάδης ο οποίος πρώτος – πρώτος έχει ταχθεί υπέρ των προοδευτικών προγραμματικών συνεργασιών στο επίπεδο της Αυτοδιοίκησης, χθες απάντησε ότι «δεν μπορεί να διαλυθεί ο ΣΥΡΙΖΑ και να κάνει κοινό ψηφοδέλτιο με το ΠΑΣΟΚ». Πιθανόν στο τέλος να καταφέρει πράγματι να ενώσει ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ. Εναντίον του…

Διαβάστε επίσης:

Πολάκης για διαγραφή Τζουμάκα: Σήμερα εκπέμπεις μόνο δηλητήριο

Παρέμβαση Καραμανλή για την εξωτερική πολιτική σε παρουσίαση βιβλίου

Στην Ελλάδα το γλέντι του γάμου Κασσελάκη με τον Τάιλερ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 00:16