search
ΠΕΜΠΤΗ 06.06.2024 13:04
MENU CLOSE

Πολάκης σε Τζουμάκα μετά τη διαγραφή του: Σήμερα εκπέμπεις μόνο δηλητήριο

20.10.2023 16:48
polakis 543- new

Άμεση ήταν η αντίδραση του συντονιστή των τομεαρχών του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη στην απόφαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη να θέσει εκτός κόμματος τον Στέφανο Τζουμάκα.

Ο κ Πολάκης, αφού ευχαριστεί τον κ. Τζουμάκα για τους αγώνες του στο παρελθόν, τονίζει ότι σήμερα εκπέμπει μόνο δηλητήριο και τον προτρέπει να το κάνει εκτός κόμματος.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«Ήρθε η ώρα!!! Στέφανε Τζουμάκα σε ευχαριστούμε για τους αγώνες σου στο παρελθόν αλλά σημερα εκπέμπεις μόνο δηλητήριο διαλυσης!! Καντο εκτός κόμματος!

Στη συνέχεια ο κ. Πολάκης παραθέτει το κείμενο του tweet του κ. Κασσελάκη, με το οποίο παραπέμπει τον κ. Τζουμάκα στην Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης:

Σχολεία: Έρχονται διαδραστικοί πίνακες – Πότε μπαίνουν στις τάξεις

Ο Κασσελάκης διέγραψε τον Τζουμάκα: «Έθεσε εαυτόν εκτός ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορεί να παρουσιάζει ένα ολόκληρο κόμμα ως διαπλεκόμενο» – Το σχόλιο Πολάκη

ΣΥΡΙΖΑ: Αναβρασμός στην οργάνωση στα Χανιά – «Έρχεται» κείμενο εναντίον της ηγεσίας, υπογράφει και ο Γιώργος Σταθάκης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 06.06.2024 13:04