search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 03:24
MENU CLOSE

Επικοινωνία Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν-Μαχμούντ Αμπάς

23.10.2023 20:53
ursula von der leyen

Επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Μαχμούντ Αμπάς είχε η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, όπως σημείωσε με ανάρτησή της στην πλατφόρμα Χ.

«Αυτές είναι πολύ δύσκολες στιγμές για τον παλαιστινιακό λαό που έχει προδοθεί από τη Χαμάς, είπα στον Πρόεδρο Αμπάς στο τηλέφωνο. Μετέφερα σε αυτόν και στις οικογένειες εκείνων που έχασαν αθώες ζωές τα θερμά μου συλλυπητήρια» ανέφερε η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

Συμπλήρωσε ότι κατέστησε σαφές ότι «στις νόμιμες προσπάθειές του να πολεμήσει τους τρομοκράτες της Χαμάς, το Ισραήλ πρέπει να επιδιώξει να προστατεύσει τις ζωές των αμάχων και να σεβαστεί το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο».

Τέλος, η Πρόεδρος της Επιτροπής, επισήμανε ότι «η ΕΕ συνεργάζεται με εταίρους για να καλύψει τις ανθρωπιστικές ανάγκες των ευάλωτων Παλαιστινίων».

Διαβάστε επίσης:

«Από ξηρά, θάλασσα και αέρα» θα γίνει η εισβολή στη Γάζα – Αναφορές πως ξεκινά η απελευθέρωση 50 ομήρων από τη Χαμάς

Πόσο θα «κοστίσει» στον Μπάιντεν η πλήρης κάλυψη του Ισραήλ

Μεσανατολικό: Τα έξι «τρομακτικά» βήματα που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 03:01