search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 23:40
MENU CLOSE

Κασιμάτη κατά Ραγκούση: Διακινούσε συκοφαντικό μήνυμα σε βάρος μου – Τι απαντά ο πρώην υπουργός

23.10.2023 20:05
ragkousis kasimati

Δεν έχουν τέλος οι κόντρες στον ΣΥΡΙΖΑ. Επίθεση στον Γιάννη Ραγκούση εξαπολύει η βουλευτής Β’ Πειραιά Νίνα Κασιμάτη με αφορμή την προσφυγή του στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μετά την καταγγελία του για «τρολ» του facebook που διακινούσε την πληροφορία ότι το μέλος της ΠΓ διοργάνωνε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα, συγκεντρώνοντας και χρήματα για τον σκοπό αυτό.

Η βουλευτής Β Πειραιά σε ανάρτησή της κατηγορεί τον Γιάννη Ραγκούση πως κι εκείνος διέδιδε ψευδείς πληροφορίες στο διαδίκτυο σε βάρος της.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει πως «ο Γιάννης Ραγκούσης διακινούσε εις βάρος μου αυτό το συκοφαντικό μήνυμα σε δημοσιογράφους και διευθυντές ειδήσεων τηλεοπτικών σταθμών την Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών αξημέρωτα».

Παραπέμπει δε με φωτογραφία στο «ένοχο» μήνυμα δηλαδή «τρικάκι» που παροτρύνει σε ψήφο υπέρ της Χρυσής Αυγής αλλά και του Γιάννη Λαγουδάκου, του υποψηφίου υπέρ του οποίου έδωσε γραμμή η Νίνα Κασιμάτη στον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, παρά τη γραμμή που υπήρχε να μην στηριχθεί κανείς από τους δύο υποψηφίους.

Πιο συγκεκριμένα στην ανάρτησή της σημειώνει:

«Ωστόσο ο Γιάννης Ραγκούσης διακινούσε εις βάρος μου αυτό το συκοφαντικό μήνυμα σε δημοσιογράφους και διευθυντές ειδήσεων τηλεοπτικών σταθμών την Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών αξημέρωτα.

Για να με «πυροβολήσουν» στον αέρα στην εκλογική βραδιά;

Πάντως έχασε. Ξανά».

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με τα όσα έχει υποστηρίξει η Νίνα Κασιμάτη, επέλεξε να μην νίψει τας χείρας της και να δώσει την στήριξη στον γαλάζιο υποψήφιο προκειμένου να αποτρέψει την εκλογή του έτερου υποψηφίου στον β’ γύρο Δημήτρη Γκανά, υπό το σκεπτικό ότι είχε την στήριξη των Σπαρτιατών. Η ίδια διαψεύδει ως συκοφαντικές τις αναφορές πως ο κ. Λαγουδάκος ήταν ακροδεξιά υποψηφιότητα, ενώ για το θέμα είχε υπάρξει δημόσια καταγγελία της ενέργειάς της από τον απερχόμενο δήμαρχο του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Λαγουδάκη.

Γ. Ραγκούσης: Απαράδεκτες πολιτικές επιλογές  

Απαντώντας στη κ. Νίνα Κασιμάτη, «για λόγους αυτοσεβασμού» όπως αναφέρει ο πρώην υπουργός, μένει «απλώς στα αδιάψευστα στοιχεία»:

«Η κ.Νίνα Κασιμάτη στο 2ο γύρο των δημοτικών εκλογών με δημόσια δήλωσή της, ζήτησε από τους δημότες στο Δήμο Περάματος να υπερψηφίσουν τον κ.Γιάννη Λαγουδάκο.

Ο συγκεκριμένος υποψήφιος εκτός από επίσημος υποψήφιος της ΝΔ, ήταν και επιλογή της Χρυσής Αυγής το 2014. (Σχετικό δημοσίευμα της Αυγής στα σχόλια)

Η ενέργεια αυτή της κ.Νίνας Κασιμάτη προκάλεσε ΚΑΙ την δημόσια καταγγελία του σημερινού Δημάρχου Περάματος Γιάννη Λαγουδάκη (λινκ στα σχόλια), καθώς ΚΑΙ της γρ. της ΝΕ Πειραιά ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. (λινκ στα σχόλια).

Στη δε συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος πριν από λίγες ημέρες, μέλη του οργάνου ενώπιον του Στέφανου Κασσελάκη, έθεσαν το ζήτημα της αποπομπής της από τη θέση της Τομεάρχη, εξαιτίας της στήριξής της στον κ. Λαγουδάκο.

Συμπέρασμα: αν κάποιος συκοφαντεί την κ. Νίνα Κασιμάτη, αυτός είναι μόνον οι πολιτικά απαράδεκτες επιλογές της».

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη: Αυτό είναι το κείμενο της Ομπρέλας για την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

Τσέκερης: «Γεγονός η διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ – Έρχεται διάλυση και χάος»- Ανάρτηση κατά Κασσελάκη από τον αρθρογράφο της Αυγής

Κώστας Καραμανλής: Η πρώτη εμφάνιση του πρώην πρωθυπουργού ως προέδρου της ΣΕΚΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 23:39