search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24.05.2024 06:40
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ: Οι διάσημοι και οι επιστήμονες που θα είναι υποψήφιοι για τις… Ευρωεκλογές 

23.10.2023 06:03
PASOK

Δεν είναι λίγες οι φωνές στην Χαριλάου Τρικούπη οι οποίες βλέπουν πιθανό το ενδεχόμενο το ΠΑΣΟΚ να είναι 2ο κόμμα στις Ευρωεκλογές. Η ανάλυση που κάνουν καταλήγει σε αυτό το συμπέρασμα, ωστόσο όπως τονίζουν τίποτα απ’ αυτά δεν θα επιτευχθεί αν δεν υπάρξει δράση. 

Η δεύτερη θέση στις Ευρωεκλογές είναι και ο βασικός στόχος. «Το ΠΑΣΟΚ αυτή τη στιγμή είναι κόμμα και στόχος είναι να ξαναγίνει παράταξη. Αυτό σημαίνει να ανοίξει τους υποδοχείς στις ιδέες και στη βάση της Αριστεράς και του Δημοκρατικού Κέντρου. Μία αμφίπλευρη διεύρυνση», αυτό είναι το κεντρικό μήνυμα κορυφαίων στελεχών του ΠΑΣΟΚ

Αναφορικά με τα πρόσωπα τα οποία θα συγκροτήσουν το ψηφοδέλτιο (εκεί θα υπάρξουν εξελίξεις με τη σταυροδοσία και τις περιφέρειες) έχουν ξεκινήσει ήδη οι συζητήσεις ενώ έχουν πέσει στο τραπέζι και τα πρώτα ονόματα. 

Πάντως, η… μαγιά για πετυχημένο ψηφοδέλτιο υπάρχει στο πρόσωπο του Χάρη Δούκα και τα όσα κατάφερε να κάνει ο ίδιος με την παράταξη «Αθήνα Τώρα». Στελέχη με δυναμική, με κατάρτιση και προτάσεις. 

Σύμφωνα με πληροφορίες και τα όσα ακούγονται τα πιο γνωστά να είναι αυτά του Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Σπυρόπουλου και του δημοσιογράφου Βασίλη Σκουντή (ήταν υποψήφιος και στις εθνικές εκλογές). Επίσης έχουν ακουστεί τα ονόματα του μετεωρολόγου Σάκη Αρναούτογλου, του Καθηγητή στο ΠΑ.ΠΕΙ Θάνου Πάλλη καθώς και του απόστρατου Αξιωματικού της Αστυνομίας Θανάση Κατερινόπουλου (επίσης υποψηφίου στις βουλευτικές). 

Υπενθυμίζεται ότι το ψηφοδέλτιο των ευρωπαϊκών εκλογών θα έχει περίπου 42 υποψήφιους. Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και η υποψηφιότητα του Νίκου Παπανδρέου. Του μοναδικού Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ.  

Διαβάστε επίσης:

Σπίρτζης: Θα φτιάξει τελικά μέτωπο, αλλά… εναντίον του

Πολάκης για διαγραφή Τζουμάκα: Σήμερα εκπέμπεις μόνο δηλητήριο

Παρέμβαση Καραμανλή για την εξωτερική πολιτική σε παρουσίαση βιβλίου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24.05.2024 03:28