search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 13:51
MENU CLOSE

Τηλεθέαση καναλιών: Ισοπαλία ανάμεσα σε ΑΝΤ1 και Mega

24.10.2023 14:44
mega_channel_new

Mega και ΑΝΤ1 αναδείχθηκαν ισοδύναμα στο «άνοιγμα» της εβδομάδας. Κατά τη χθεσινή μοιρασία της πίτας τηλεθέασης τα δύο κανάλια απέσπασαν κομμάτια ίδιου μεγέθους.

Με εξαίρεση ένα διάστημα στην απογευματινή ζώνη, η απόδοση του καναλιού του Αμαρουσίου κυμάνθηκε σε σταθερά υψηλό επίπεδο. Το Mega ισορρόπησε τα πράγματα χάρη κυρίως στην εκπομπή «Mega Καλημερά», το «Live news», το οποίο έτσι κι αλλιώς έχει το κοινό του- και το «πακέτο» εκπομπών στη prime time του.

Σε τροχιά διεκδίκησης της πρώτης θέσης διατηρήθηκε ο Alpha με 13%] μερίδιο, το τρίτο με διψήφιο νούμερο, ενώ «κονταρομαχία» μάλλον έγινε μεταξύ ΣΚΑΪ και Star. Το κανάλι του Φαλήρου υπερτέρησε έναντι εκείνου της Κάτω Κηφισιάς για μόλις 0,1%.

Το Open ανέκτησε δυνάμεις και αποκόμισε μερίδιο 7,2% τη Δευτέρα, αλλα και η ΕΡΤ1 φλέρταρε με το 6%, έχοντας «δυνατά χαρτιά» της το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων, το απογευματινό μαγκαζίνο «Στούντιο 4» και την σειρά «Παραλία» το βράδυ, σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen για την ημέρα.

Διαβάστε επίσης:

ΕΡΤ: «Ζήτησε χρήματα για την κάλυψη Παγκοσμίου Κυπέλλου Κολύμβησης» καταγγέλλει η ΚΟΕ (Video)

Απεργία στο Χόλιγουντ: Με νέα πρόταση τα μεγάλα στούντιο στην σημερινή συνάντηση με το Σωματείο ηθοποιών

Οι «Ράδιο Αρβύλα» επιστρέφουν και αυτό είναι το πρώτο τρέιλερ – Πότε κάνουν πρεμιέρα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 13:47