search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 05:54
MENU CLOSE

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Η ερώτηση που εκνεύρισε τον ηθοποιό – «Επιμένετε όμως» (Video)

25.10.2023 12:34
vladimiros-kiriakidis-new

Για την προσπάθειά του να κάνει μιούζικαλ, κατά το παρελθόν, μίλησε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, αποκαλύπτοντας ότι είναι κάτι το οποίο δεν σκοπεύει να ξανακάνει.

Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν τον ηθοποιό στην πρεμιέρα της παράστασης «Dalida – La Diva» στο θέατρο Παλλάς με μια ερώτηση των δημοσιογράφων να φέρνει, ωστόσο, δυσαρέσκεια στον ηθοποιό.

«Επειδή ήμουν λάτρης της Dalida, την είδα να ζωντανεύει μπροστά μου. Δεν τραγουδώ όπως η κυρία Βενέτη, αν τραγουδούσα, με μεγάλη μου χαρά να συνεργαστούμε. Δεν νομίζω ότι είμαι ικανός να κάνω μιούζικαλ. Το προσπάθησα μια φορά και ως εκεί, δεν θα το ξανακάνω. Όταν αναλαμβάνουν οι μεγάλοι ερμηνευτές, εμείς υστερούμε», είπε αρχικά ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός ρωτήθηκε σχετικά με τη σύζυγό του, ενώ του ζητήθηκε να αποκαλύψει το «μυστικό» ενός επιτυχημένου γάμου.

«Δεν είναι ερώτηση αυτή, μετά τη Dalida. Μυστικό γάμου, όχι! Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση, δυστυχώς» είπε με τον δημοσιογράφο να ρωτά εκ νέου:

«Δεν υπάρχει, εννοείτε, το μυστικό;», μια ερώτηση που έκανε τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη να μην μπορεί να κρύψει, πια, τον εκνευρισμό του, απαντώντας ως εξής:

«Επιμένετε όμως! Δεν μπορώ να απαντήσω».

Διαβάστε επίσης:

Νάνσυ Νικολαΐδου: Το πρόβλημα υγείας, η απώλεια κιλών και η συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη (Video)

Μαρία Ιωαννίδου: «Τα έχω χάσει όλα, είμαι μια φτωχιά» (Video)

Κώστας Χατζής: «Τα παιδιά μου ήταν 4 χρόνια φυλακή γιατί είναι αντιρρησίες συνειδήσεως που είμαστε Μάρτυρες του Ιεχωβά (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:20