search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:48
MENU CLOSE

Κυβερνητική αμηχανία για τις νέες αποκαλύψεις για τις υποκλοπές

26.10.2023 14:56
marinakis_2610_1460-820_new

Με εμφανή διάθεση να… ντριπλάρει το όλο θέμα εμφανίστηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει την αποκάλυψη του Inside Story, ότι ανάμεσα στους παρακολουθούμενους από το Predator ήταν και η εισαγγελέας που υπέγραφε τις παρακολουθήσεις της ΕΥΠ, Βασιλική Βλάχου.

Εμφανώς αμήχανος, ο Παύλος Μαρινάκης απάντησε… αναμενόμενα, δηλαδή, ότι «είναι συνολικά μία υπόθεση η οποία απασχολεί τη Δικαιοσύνη. Εμείς δεν κάνουμε κάποιο σχόλιο για τις υποθέσεις οι οποίες βρίσκονται εν ενεργεία στη Δικαιοσύνη, είναι μέσα σε αυτή τη διαδικασία».

Αρκέστηκε δε να προσθέσει ότι η Δικαιοσύνη «έχει τον ανεξάρτητο ρόλο της, τον επιτελεί, και από εκεί και πέρα, όταν υπάρχει κάποιο πόρισμα για οτιδήποτε και κάτι επίσημο, εμείς το σχολιάζουμε».

Εν ολίγοις, η κυβέρνηση μάλλον θέλει να… ξεχάσει ότι υπάρχει και «τρέχει» η συγκεκριμένη υπόθεση.

Διαβάστε επίσης:

Μία πρόσκληση στη Δώρα Αυγέρη για συνέντευξη, ένας περίεργος θόρυβος για αποκλεισμούς κι ένα τηλεοπτικό και… πασοκικό unfair

ΠΑΣΟΚ: Ποιοι είναι υπέρ της πρότασης Παπανδρέου για «προοδευτικές συγκλίσεις»;

Η Ραλλία Χρηστίδου απαντά στο TikTok του Κυριάκου Μητσοτάκη – «Ομολογία αποτυχίας»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09