search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.05.2024 03:39
MENU CLOSE

Λάρισα: Κάτω από πέτρες είχαν κρύψει μισό κιλό κοκαΐνης – Συνελήφθησαν τρεις άνδρες

26.10.2023 08:45
narkotika
Photo αρχείου

Στη Λάρισα συνελήφθησαν το απόγευμα της Δευτέρας και το πρωί της Τρίτης από τη Δίωξη Ναρκωτικών τρεις άντρες που διακινούσαν κοκαΐνη στη Λάρισα και τα γύρω περιοχές από τις αρχές Σεπτεμβρίου.  

Οι συλληφθέντες ήταν αρκετά προσεκτικοί στις συναντήσεις τους με τον επικεφαλής της ομάδας τους. Όμως οι αστυνομικοί παρακολουθώντας συνεχώς τον έναν από αυτούς οδηγήθηκαν στο σημείο που είχε κρύψει την κοκαΐνη, κοντά σε μία αγροτική περιοχή του Δήμου Τεμπών. Μέσα σε μια πλαστική σακούλα σκουπιδιών που είχαν τοποθετήσει κάτω από πέτρες, οι δράστες είχαν κρύψει 5 συσκευασίες 520 γραμμαρίων κοκαΐνης σε μορφή «βράχου».

Μόλις ο δράστης άφησε τη μοτοσικλέτα και πλησίασε πεζός την «καβάντζα» από την οποία παρέλαβε την σακούλα, ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς που ενημέρωσαν τους συναδέλφους τους ώστε να συλλάβουν άμεσα και τους άλλους δυο συνεργούς του. Κατά τις έρευνες που έγιναν στο σημείο του Δήμου Τεμπών και στα σπίτια των τριών δραστών, κατασχέθηκαν επτά συσκευασίες με κοκαΐνη σε μορφή «βράχου» και «σκόνης» συνολικού βάρους 531,2 γραμμαρίων, μια ζυγαριά, ένα αγροτικό φορτηγάκι, μια μοτοσικλέτα και 7.500 ευρώ.

Σε βάρος των τριών δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα και διακίνηση ναρκωτικών, με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας και κρατούνται ώσπου να απολογηθούν στον ανακριτή.

Διαβάστε επίσης:

Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Σε ποιές περιοχές θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες (Video)

Μηχανική βλάβη σε πλοίο που εκτελούσε δρομολόγιο προς Λέρο -Έβγαζε καπνό από την μηχανή

Χαμόγελο του Παιδιού για τα δύο νεκρά βρέφη στην Αχαΐα: Προβληματίζει ότι πέθαναν με παρόμοιο τρόπο μέσα σε ένα χρόνο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.05.2024 01:10