search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 04:56
MENU CLOSE

Σοφία Βόσσου: «Δεν ήμουν ποτέ μαμά και δεν μου αρέσει καθόλου αυτός ο ρόλος» (Video)

26.10.2023 11:41
sofia-vossoy-new

Για τη μητρότητα μίλησε η Σοφία Βόσσου υποστηρίζοντας ότι η ίδια παρόλο που έχει αποκτήσει παιδί, ποτέ δεν ένιωσε να ταιριάζει σε αυτόν τον ρόλο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Αθηναϊδα Νέγκα, η τραγουδίστρια είπε, μεταξύ άλλων, ότι οι γονείς αντιμετωπίζουν τα παιδιά τους ως προέκταση του εαυτού τους, μεταβιβάζοντας σε αυτά, τα δικά τους «θέλω» και «αποθημένα».

Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Παρακολουθήστε στο 5:24 του παρακάτω βίντεο

«Δεν ήμουν ποτέ μαμά και δεν μου αρέσει καθόλου αυτός ο ρόλος. Και δεν τον πιστεύω κιόλας. Εγώ πιστεύω ότι είναι στη φύση του ανθρώπου, των ζώων, να φέρνουν μια καινούργια ζωή… Βλέπεις τα ζωάκια τι ωραία… Το πάει η γάτα μέχρι έξι μηνών και το αφήνει στην ησυχία του», είπε μεταξύ άλλων η Σοφία Βόσσου με την Ελεονώρα Μελέτη να αντιδρά στα λεγόμενά της.

«Ρε παιδιά, προβληματίστηκα λίγο με τη Σοφία, δεν περίμενα να το πει αυτό το πράγμα για το ρόλο της μαμάς. Βασικά, ο ρόλος της μαμάς δεν είναι αυτός. Δεν είναι ούτε να επενδύσει τα όνειρά της που δεν έκανε στο παιδί της, ούτε να πληρώνει το παιδί τα σπασμένα της σχέσης της μητέρας της με τον άντρα της.

Αυτά είναι λάθος, σαν πεποιθήσεις για το ρόλο της μητρότητας. Από την άλλη όμως είμαστε και άνθρωποι. Το να φέρνουμε ένα παιδί και να φερόμαστε σαν τις γάτες, που στους δύο μήνες έχει αφήσει το γατάκι της στο έλεος του κυρίου, δεν γίνεται» είπε και πρόσθεσε:

«Τα παιδιά δεν είναι ιδιοκτησία μας, δεν είναι προέκταση του εαυτού μας. Φέρνουμε έναν άνθρωπο στον κόσμο και μέχρι τα 18 έχουμε την ευθύνη του… Είναι λάθος να σκέφτεσαι ότι θα φέρω ένα παιδί στον κόσμο για να είναι η προέκταση του εαυτού μου ή για να εκπληρώσει τα όνειρα που δεν έκανα εγώ, είναι απόλυτα λάθος. Αλλά και λάθος είναι το να λες, ενώ είσαι μάνα, είναι άδικο για το παιδί να ακούει ότι “εγώ δεν ήμουν ποτέ μαμά και δεν ένιωθα μαμά”».

Διαβάστε επίσης:

Ορέστης Τζιόβας για εθισμούς: «Δεν ζήτησα τη βοήθεια επαγγελματιών για να κάνω απεξάρτηση» (Video)

Celebrity: Ξέσπασε σε κλάματα ο Ξιαρχό – «Θέλω να γίνω πατέρας αλλά όχι με τον τρόπο που επιβάλλει η νομοθεσία» (Video)

Ενρίκε Ιγκλέσιας: Αντάλλαξε φιλιά με τραγουδίστρια επί σκηνής και έγινε… viral (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 03:24