search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 00:21
MENU CLOSE

Νίκος Μουρατίδης για Fame Story: «Το χειρότερο της χρονιάς – Ο Κοκλώνης κατέβασε το ντεκολτέ για να ανέβει η τηλεθέαση» (Video)

28.10.2023 15:36
Nikos Mouratidis_new

Αυστηρή κριτική άσκησε στις τηλεοπτικές εκπομπές της φετινής σεζόν και το Fame Story ο Νίκος Μουρατίδης.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός βρέθηκε καλεσμένος στο «Χαμογέλα και Πάλι» και εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την ποιότητα των τηλεοπτικών προγραμμάτων: «Δεν ξέρω τι είναι αυτός ο κυκεώνας κουτσομπολιού. Όλες οι εκπομπές έτσι είναι όλο κουτσομπολιό. Με αποκορύφωμα την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, που ηδονίζεται να ασχολούνται όλοι μαζί του»,

Σχολιάζοντας το Fame Story, σχολίασε: «Είναι το χειρότερο της χρονιάς. Αγαπώ το παλιό Fame Story. Είναι όλο λάθος. Έχετε δει τους τραγουδιστές πού είναι φέτος; Δεν έχει ωραίο cast. Το Fame Story 2 είχε το καλύτερο cast. Για την επιτροπή να μιλήσω; Σιγά την επιτροπή. Ο Νίκος Κοκλώνης κατέβασε το ντεκολτέ για να ανέβει η τηλεθέαση».

Τέλος, ο Νίκος Μουρατίδης ξεχώρισε μια πεντάδα παρουσιαστών: «Ελένη Μενεγάκη, Ελεωνόρα Μελέτη, Ναταλία Γερμανού, Νίκος Μουτσινάς, και Δανάη Μπάρκα. Η Μακρυπούλια μου αρέσει αλλά δεν την έχω δει ποτέ».

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση: Μεγάλοι νικητές οι «Φόνοι στο Καμπαναριό» και η «Γη της Ελιάς»

Εφημερίδες: Οι τίτλοι από τα πρωτοσέλιδα του Σαββάτου (Video)

Θάνατος παιδιών στην Αχαΐα: Αντιδράσεις στο Twitter για την Τατιάνα Στεφανίδου – «Μην γίνεσαι τόσο τραγική»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 00:16