search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 18:49
MENU CLOSE

Κασσελάκης σε Κουρέτα: «Θα είσαι το πρότυπο του νέου περιφερειάρχη Θεσσαλίας»

29.10.2023 22:57
KASSELAKIS KOURETAS

«Είμαι πολύ χαρούμενος που εσύ θα είσαι στο τιμόνι της διοίκησης γιατί γνωρίζω ότι θα κάνεις χρηστή διαχείριση των πόρων, με προοδευτικό πρόσημο που βάζει τον αδύναμο πρώτο και όχι τις αναθέσεις των ημετέρων. Είναι μια μεγάλη ευθύνη που έχεις γιατί εσύ θα είσαι το πρότυπο του νέου περιφερειάρχη Θεσσαλίας», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης κατά την συνάντηση του με τον νεοεκλεγέντα περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα που πραγματοποίησε το απόγευμα της Κυριακής.

Ο Στέφανος Κασσελάκης απευθυνόμενος στον Δημήτρη Κουρέτα τόνισε πως «θα είμαστε δίπλα σου σε κάθε βήμα από εδώ και πέρα γιατί εσύ είσαι δίπλα στον απλό πολίτη ο οποίος είδε τον χρόνο να παγώνει σε αυτή την περιφέρεια».

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρθηκε στις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν τη Θεσσαλία και σημείωσε πως δεν αρκεί μόνο η αποζημίωση αλλά πρέπει να δοθεί μεγαλύτερη βοήθεια για να μην «ρημάξει» η περιοχή από τη φυγή των νέων.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Κουρέτας αναφέρθηκε στην νίκη του στις περιφερειακές εκλογές λέγοντας πως πρόκειται για μια «σημαντική» ανατροπή και πως «έχουμε μεγάλες ευθύνες να αλλάξουμε πολλά πράγματα».

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει την Τρίτη η KO με θέμα τον Προϋπολογισμό

ΣΥΡΙΖΑ για τραυματισμό ανήλικης στο Ν. Ηράκλειο: «Περιμένουμε την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης»

Κασσελάκης: «Το έγκλημα στα Τέμπη είναι ο κύριος λόγος που μπήκα στην πολιτική»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 18:47