search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 16:56
MENU CLOSE

Κώστας Πάσσαρης: Απορρίφθηκε και η τελευταία αίτηση αποφυλάκισής του – Τι λέει ο δικηγόρος του (Video)

29.10.2023 15:59
PASSARIS

Απορρίφθηκε και η τελευταία αίτηση του Κώστα Πάσσαρη, με την οποία ζητούσε την αναίρεση των καταδικαστικών σε βάρος του αποφάσεων και των ποινών.

Υπενθυμίζεται πως το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών του είχε επιβάλει 4 φορές ισόβια και 49 χρόνια κάθειρξη για τις δολοφονίες των αστυνομικών κατά την αιματηρή απόδρασή του από το νοσοκομείο «Γενικό Κρατικό» το 2001.

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος του, Ανδρέας Ταγαράκης, μιλώντας στην «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα», στην αίτηση, ισχυριζόταν, μεταξύ των άλλων, ότι παραβιάστηκαν τα δικαιώματά του καθώς δεν μεταφέρθηκε από τη Ρουμανία στην Ελλάδα ώστε να παραστεί αυτοπροσώπως στο Δικαστήριο και γιατί δεν του δόθηκαν τα ελαφρυντικά της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη και της υπέρβασης του εύλογου χρόνου της δίκης, που ζήτησε δια του συνηγόρου του στο ακροατήριο.

Ο δικηγόρος του υποστήριξε ακόμη πως ο Κώστας Πάσσαρης έχει μετανιώσει και ότι έχει πραγματικά αλλάξει μέσα σε αυτά τα χρόνια «Η αλλαγή του σήμερα είναι μεγάλη και είναι σπάνιο για κρατούμενους. Είναι πολύ κοντά στη θρησκεία και έχει κοντά του πνευματικό του. Έχει μετανιώσει, μου το έχει πει πολλές φορές. Μερικά πράγματα δεν γυρίζουν πίσω. Πρέπει να δεχτούμε όμως, πως υπάρχει σωφρονισμός και υπάρχει και δεύτερη ευκαιρία».

Διαβάστε επίσης:

Eπεισόδια στο Νέο Ηράκλειο: «Ήταν ήδη τραυματισμένη η 16χρονη», αναφέρει η αστυνομία

Αναστάτωση στη Ρόδο: Μετανάστες εμποδίζουν τον απόπλου πλοίου – Ζητούν τη μεταφορά τους από το νησί (Video)

Ξυλόκαστρο: Νέος σεισμός 3,9 Ρίχτερ στον Κορινθιακό Κόλπο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 16:54