search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 02:23
MENU CLOSE

Μάθιου Πέρι: Αντικαταθλιπτικά φάρμακα βρέθηκαν στο σπίτι του

29.10.2023 21:47
MATTHEW PERRY

Φως στα αίτια του θανάτου του αγαπητού ηθοποιού Μάθιου Πέρι αναμένεται να ρίξουν τα αποτελέσματα της τοξικολογικής εξέτασης στη σορό του.

Ο τηλεοπτικός Τσάντλερ ή κατά κόσμον Μάθιου Πέρι βρέθηκε νεκρός στην μπανιέρα του σπιτιού του στο Λος Άντζελες με τις πρώτες ενδείξεις να κάνουν λόγο για πνιγμό που προκλήθηκε από ανακοπή καρδιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το TMZ, δεν βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες ωστόσο στο σπίτι του ηθοποιού εντοπίστηκαν αρκετά αντικαταθλιπτικά σκευάσματα, φάρμακα κατά του άγχους και αγωγή για ΧΑΠ.

Ο Μάθιου Πέρι, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 54 ετών, αντιμετώπιζε για πολλά χρόνια προβλήματα εθισμού με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

Στην αυτοβιογραφία του «Friends, Lovers, And The Big Terrible Thing», που κυκλοφόρησε τον περασμένο Νοέμβριο ο ίδιος περιέγραφε όλες τις δυσκολίες γύρω από τους εθισμούς του.

Διαβάστε επίσης:

Γαρδέλης: «Είμαι σε αδιέξοδο – Έχουν βγάλει το σπίτι μου σε πλειστηριασμό» (Video)

Δέσποινα Βανδή: Το φιλί στον Βασίλη Μπισμπίκη για τα γενέθλιά του (Video)

Η κόρη της Πάολα, πρωταγωνίστρια στο νέο της κλιπ! (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06