search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 18:12
MENU CLOSE

F1: Ιστορικός θρίαμβος του Φερστάπεν στο Μεξικό

30.10.2023 00:36
FORMULA 1

Δεν έχει… ταβάνι ο Μαξ Φερστάπεν. Ο ολλανδός παγκόσμιος πρωταθλητής με μία ακόμη κυριαρχική εμφάνιση ήταν ο μεγάλος νικητής στο γκραν πρι της Πόλης του Μεξικού (19ος φετινός αγώνας), έφτασε τις 16 στη σεζόν, γεγονός που δεν έχει ξανασυμβεί στην Ιστορία της Formula 1, και βελτίωσε το προσωπικό του ρεκόρ, που είχε σημειώσει το 2022 με 15 επιτυχίες.

Συνολικά με τη σημερινή ο πιλότος της Red Bull έφτασε τις 51 νίκες στην καριέρα του ισοφαρίζοντας στην τέταρτη θέση της λίστας με τους πολυνίκες οδηγούς τον γάλλο τετράκις παγκόσμιο πρωταθλητή, Αλέν Προστ, ενώ είναι θέμα χρόνου να ξεπεράσει και τον γερμανό Σεμπάστιαν Φέτελ, που έχει στο ενεργητικό του 53 νίκες.

Ο Λιούις Χάμιλτον με Μερτσέντες έκανε σπουδαίο αγώνα και πήρε τη δεύτερη θέση, ενώ ο Σαρλ Λεκλέρκ με Φεράρι, παρότι εκκίνησε από την pole position, τερμάτισε τρίτος. Πίσω του βρέθηκε ο έτερος οδηγός της «Σκουντερία», Κάρλος Σάινθ (χθες οι πιλότοι της Φεράρι έκανε το 1-2 στα επίσημα δοκιμαστικά, ωστόσο, δεν κατάφεραν να ανέβουν και οι δύο στο βάθμο).

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με πέτρες στο πούλμαν της Λιόν: Αιμόφυρτος ο Φάμπιο Γκρόσο (Videos)

Super League: Νέα «πεντάρα» από τον Παναθηναϊκό και σταθερά στην κορυφή

Τραγωδία σε αγώνα χόκεϊ: Παγοπέδιλο έκοψε τον λαιμό αθλητή (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 18:10