search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 17:44
MENU CLOSE

Στον Άρειο Πάγο ο Στέφανος Κασσελάκης – Συναντάται με την εισαγγελέα Γεωργία Αδειλίνη για το θέμα των υποκλοπών

31.10.2023 10:09
kasselakis_new

Στον Άρειο Πάγο βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει συνάντηση με την εισαγγελέα του Ανώτατου Δικαστηρίου, Γεωργία Αδειλίνη, προκειμένου να ενημερωθεί για το θέμα των υποκλοπών.

O αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης πέρασε στις 9.30 π.μ. την πόρτα του Άρειου Πάγου συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΚΟ Σωκράτη Φάμελλο και τον τομεάρχη Δικαιοσύνης Γιάννη Σαρακιώτη καθώς και τον διευθυντή του πολιτικού του γραφείου Μανώλη Καπνισάκη.

Υπενθυμίζεται ότι η Γεωργία Αδειλίνη αφαίρεσε την υπόθεση των υποκλοπών από τους εισαγγελείς Πρωτοδικών και ζήτησε να διαβιβαστούν οι δικογραφίες στον Άρειο Πάγο.

Χθες (30/10), η εκπρόσωπος Τύπου Δώρα Αυγέρη μίλησε για «ένοχη σιωπή» της κυβέρνησης, με αφορμή δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για ενιαίο κέντρο παρακολουθήσεων ΕΥΠ-Predator.

Στις 18:00 η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των σημερινών δραστηριοτήτων του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στις 12:00 το μεσημέρι ο Στέφανος Κασσελάκης θα πραγματοποιήσει συνάντηση με το προεδρείο του ΑΣΕΠ στην έδρα της Ανεξάρτητης Αρχής.

Παράλληλα σήμερα (31/10) το απόγευμα, στις 18:00, ο Στέφανος Κασσελάκης με ομιλία του θα ανοίξει τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στην αίθουσα της Γερουσίας στη Βουλή.

Αντικείμενο της συνεδρίασης, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, είναι η προετοιμασία ενόψει αφενός της συζήτησης του προϋπολογισμού του 2024 και, αφετέρου, της συζήτησης του Σχεδίου Νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών «Νέο σύστημα επιλογής διοικήσεων φορέων του δημοσίου τομέα, ενίσχυση της αποτελεσματικότητάς τους και λοιπές διατάξεις».

Τέλος αύριο, Τετάρτη 1 Νοεμβρίου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα έχει στις 10 το πρωί συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στη Βουλή ενώ έχει απευθύνει επίσημη πρόσκληση προς τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκο Ανδρουλάκη.

Διαβάστε επίσης:

Φοροδιαφυγή: Με… καταγγελίες και «επιδρομή» στη μεσαία τάξη αναζητούνται τα «χαμένα» 60 δισ.

Παραίτηση Αυγενάκη ζητά ο Κόκκαλης μετά το φιάσκο με τις επιδοτήσεις

Μητσοτάκης στον Economist: Η Χαμάς πρέπει να ηττηθεί, στη λάθος πλευρά της Ιστορίας ο Ερντογάν – Γιατί απείχαμε από την ψηφοφορία στον ΟΗΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 17:42