search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 10:56
MENU CLOSE

«Trick or treat» στον Λευκό Οίκο: Το ζεύγος Μπάιντεν γιόρτασε το Halloween μαζί με δεκάδες παιδιά (Photos/Video)

31.10.2023 20:33
biden-halloween-new

Με γλυκίσματα, καραμέλες και βιβλία ο Τζο Μπάιντεν και η σύζυγός του Τζιλ υποδέχθηκαν στον Λευκό Οίκο δεκάδες παιδιά για να γιορτάσουν μαζί τους το Haloween.

Ο Αμερικανός πρόεδρος έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο ενός μικρού αγοριού, πριν του χαρίσει καραμέλες, ενώ η Τζιλ Μπάιντεν ντύθηκε γάτα και υποδέχθηκε τα παιδιά για το ετήσιο πάρτι του Λευκού Οίκου για το Halloween.

Ο Μπάιντεν επέλεξε ένα μη τρομακτικό ντύσιμο – φορώντας σκουφάκι και κοστούμι – ενώ η σύζυγός του Τζιλ ήταν μεταμφιέστηκε σε «γάτα», με αυτιά και γούνινες μανσέτες στο γκρι φόρεμά της.

Περίπου 8.000 καλεσμένοι έφθασαν στο Λευκό Οίκο για το καθιερωμένο πάρτι, ανάμεσά τους μαθητές δημόσιων σχολείων και παιδιά που συνδέονται με τον στρατό.

Ο πρόεδρος και η πρώτη κυρία πόζαραν και οι δύο για selfie καθώς χαιρετούσαν γονείς και παιδιά. Ο υπουργός Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν ήρθε με τα δύο παιδιά του, ενώ και η σύμβουλος του Λευκού Οίκου Aνίτα Νταν έφερε την οικογένειά της.

Διαβάστε επίσης:

Υπουργός Άμυνας του Ισραήλ: Ο στρατός επιχειρεί σε μεγάλη κλίμακα βαθιά στη Γάζα, την τελευταία μέρα πληρώσαμε βαρύ τίμημα

Wikileaks: Εμπλέκει και την Ελλάδα το απόρρητο έγγραφο του Ισραήλ – Σαφής αναφορά ως πιθανή χώρα εκτοπισμού Παλαιστινίων της Γάζας

Ερντογάν κατά πάντων: Το Ισραήλ διαπράττει έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, με τη στήριξη Ευρώπης και ΗΠΑ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 10:54