search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 02:38
MENU CLOSE

Βρέθηκε το ζευγάρι Ελβετών που έκανε κατάβαση στο φαράγγι – Επιχειρεί η ΕΜΑΚ

31.10.2023 19:21
emak
Eurokinissi

Το ζευγάρι από την Ελβετία, επιχείρησε νωρίτερα να κάνει κατάβαση στο φαράγγι στο Γοργοπόταμο όταν ο ένας από τους δύο τραυματίστηκε και κάλεσε σε βοήθεια μέσω του 112. Αμέσως στήθηκε επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη διάσωσή τους.

Σύμφωνα με το lamianow το απόγευμα της Τρίτης το ζευγάρι βρέθηκε μετά από έρευνες -συμμετείχε και ελικόπτερο- και τώρα ηΕΜΑΚ προσπαθεί να πλησιάσει στο σημείο και να βγάλει από το φαράγγι το ζευγάρι.

Ωστόσο, όπως φαίνεται η επιχείρηση θα πάρει ώρα καθώς αποδείχθηκε αρκετά δύσκολη ακόμα και για τους ειδικά εκπαιδευμένους διασώστες.

Οι άνδρες της της 7ης ΕΜΑΚ προσπαθούν να βρουν κατάλληλο σημείο για να καταρριχηθούν προς τα εκεί που βρίσκονται οι τουρίστες.

Η πυκνή βλάστηση, το κακοτράχαλο του εδάφους και οι απότομοι γκρεμοί σε συνδυασμό με το σκοτάδι που πέφτει, κάνουν την επιχείρηση ιδιαίτερα δύσκολη.

Υπάρχουν εκτιμήσεις ότι η επιχείρηση δε θα ολοκληρωθεί πριν το πρωί…

Διαβάστε επίσης:

Κυψέλη:’Εκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών για τη γραμμή 4 του μετρό

Βουλιαγμένη: «Με γράπωσε από τα μαλλιά και με χτυπούσε στην κοιλιά» – Συγκλονίζει η μαρτυρία της 27χρονης εγκύου (video)

Καιρός: «Επιτέλους… φθινόπωρο» λένε οι μετεωρολόγοι – Πότε έρχονται βροχές και καταιγίδες – Τι είναι η κακοκαιρία τύπου «Π»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 01:12