search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 14:20
MENU CLOSE

Λάρισα – Θεσσαλονίκη σε 19 λεπτά: Γέφυρα σωτηρίας για 3χρονο αγοράκι

01.11.2023 22:09
ekav_new

Γέφυρα ζωής στήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης για την άμεση και ασφαλή μεταφορά ενός τρίχρονου αγοριού στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, το αγοράκι υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και εν συνεχεία κρίθηκε απαραίτητη η νοσηλεία του στη ΜΕΘ Παίδων του Ιπποκρατείου.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Λάρισας μετέφερε το παιδάκι στη Θεσσαλονίκη. Δεκάδες αστυνομικοί με περιπολικά και δικυκλιστές αστυνομικοί των ομάδων “ΔΙΑΣ” και “Ζ” κινητοποιήθηκαν για να μεταφερθεί το παιδάκι γρήγορα και με ασφάλεια στο νοσοκομείο.

Δυνάμεις της ΕΛΑΣ συνόδευαν το ασθενοφόρο ενώ παράλληλα αστυνομικοί διέκοπταν προσωρινά την κυκλοφορία σε διασταυρώσεις εντός της Θεσσαλονίκης, έτσι ώστε το ασθενοφόρο να μπορεί να διέλθει απρόσκοπτα.

Περιπολικά της Διεύθυνσης Αστυνομίας, της Διεύθυνσης Τροχαίας και μοτοσυκλετιστές των ομάδων Ζ και ΔΙΑΣ, κινητοποιήθηκαν άμεσα και συντονισμένα για την διευκόλυνση της κυκλοφορίας του ασθενοφόρου που μετέφερε το παιδί, από τα διόδια Μαλγάρων στις 18.57 για να το συνοδεύσουν ως το Ιπποκράτειο νοσοκομείο, στο οποίο έφτασαν στις 19.16.

Το 3χρονο αγοράκι είχε χειρουργηθεί στο κεφάλι σε νοσοκομείο των Αθηνών. Υπήρξαν όμως επιπλοκές και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο της Λάρισας. Η εισαγωγή του σε μονάδα εντατικής θεραπείας για παιδιά κρίθηκε από τους γιατρούς απαραίτητη και η μεταφορά του ήταν επείγουσα από το νοσοκομείο της Λάρισας στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε επίσης:

Μοσχάτο: Αποτράπηκε πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας μετά από κινητοποίηση στην εισπρακτική εταιρία

Μοσχάτο: Αποτράπηκε πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας μετά από κινητοποίηση στην εισπρακτική εταιρία

Ρουβίκωνας: Έβαλε γιγάντια σημαία της Παλαιστίνης απέναντι από την πρεσβεία του Ισραήλ στην Αθήνα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 14:20