search
ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 02:12
MENU CLOSE

Κίνηση στους δρόμους: Στα «κόκκινα» ο Κηφισός σε άνοδο και κάθοδο (live χάρτης)

03.11.2023 19:20
kifisos-kinisi-new
Φωτογραφία αρχείου

Μεγάλα προβλήματα καταγράφονται το απόγευμα της Παρασκευής (3/11) στον Κηφισό, καθώς η κίνηση είναι αυξημένη σε άνοδο και κάθοδο.

Συγκεκριμένα τα προβλήματα εντοπίζονται στην άνοδο από το ύψος του Ρέντη έως και την Μεταμόρφωση, ενώ στην κάθοδο από τον κόμβο Καλυφτάκη έως και τη Νέα Φιλαδέλφεια στο ύψος της παλιάς Renault.

Προβλήματα καταγράφονται στην Αττική Οδό και στα δύο ρεύματα. Συγκεκριμένα στο ρεύμα προς Αεροδρομίο τα προβλήματα καταγράφονται από την Μεταμόρφωση έως και την έξοδο προς λεωφόρο Πεντέλης. Παράλληλα στο ρεύμα προς Μεταμόρφωση καθυστερήσεις σημειώνονται από την Δουκίσσης Πλακεντίας μέχρι και την έξοδο προς Λαμία.

Ακόμη με πολύ χαμηλές ταχύτητες πραγματοποιείται η κίνηση στην άνοδο της Κηφισίας από την Κατεχάκη έως και το Μαρούσι ενώ στην κάθοδο υπάρχουν προβλήματα από το ύψος γνωστού εμπορικού κέντρου έως και την Εθνικής Αντιστάσεως στο Χαλάνδρι.

Επίσης καθυστερήσεις παρατηρούνται και σε άλλους κεντρικούς δρόμους όπως η Βασιλίσσης Σοφίας, στην άνοδο της Συγγρού, στην Αμαλίας, στη Σταδίου και σε τμήματα της Πανεπιστημίου.

Παράλληλα προβλήματα υπάρχουν στην κίνηση τόσο σε τμήματα της ανόδου και της καθόδου της Ποσειδώνος και της Βουλιαγμένης αντίστοιχα.

Δείτε εδώ live την κίνηση στους δρόμους.

Διαβάστε επίσης:

Σεισμός στην Εύβοια: Το «τυφλό» ρήγμα πίσω από το «χτύπημα» και 3 λόγοι που η περιοχή «άντεξε»

Κηφισιά: Ο δράστης πήγε ως πελάτης στο κατάστημα, μια ημέρα πριν την αιματηρή επίθεση

Σεισμός στην Εύβοια: Συνεχόμενες δονήσεις και μικρές κατολισθήσεις μετά τα 5,1 Ρίχτερ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 02:05