search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 14:21
MENU CLOSE

Κηφισιά: Ο δράστης πήγε ως πελάτης στο κατάστημα, μια ημέρα πριν την αιματηρή επίθεση

03.11.2023 18:34
astynomia new

Νέες μαρτυρίες ρίχνουν φως στις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το αιματηρό περιστατικό στην Κηφισιά, όταν ένας 24χρονος τραυμάτισε 21χρονο υπάλληλο εστιατορίου.

Σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλείται το MEGA, ο 24χρονος, μία ημέρα πριν είχε ανεβάσει στα social media ένα βίντεο μέσα από το μαγαζί. Αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας στο MEGA ανέφερε τα εξής: «Δεν τον γνώριζε καθόλου, απλά είχε πάει να φάει το προηγούμενο βράδυ, ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram ότι του άρεσε πολύ το φαγητό και ήρθε την επόμενη μέρα και μπαίνει μέσα και ρωτάει τα παιδιά, μόνο εσείς είστε εδώ; Και απαντάνε τα παιδιά ναι και αρχίζει και μαχαιρώνει».

Τι συνέβη την Πέμπτη

Όλα έγιναν το απόγευμα Πέμπτης, σε έναν από τους πιο κεντρικούς και πολυσύχναστους δρόμους της Κηφισιάς. Σε μαγαζί εστίασης στην οδό Λεβίδου ο 24χρονος μπούκαρε μέσα με έναν μπαλτά 30 εκατοστών στα χέρια. Σύμφωνα με μαρτυρίες, άρχισε να φωνάζει και να ισχυρίζεται πως του χρωστάνε χρήματα.

«Είπε ότι δούλευε από 13 χρόνων και του φάγανε τα λεφτά. Τον ρωτήσαμε γιατί μαχαίρωσε και δεν απάνταγε». Ο δράστης φορούσε κουκούλα και γυαλιά. Βρήκε μπροστά του τον άτυχο υπάλληλο του μαγαζιού. Του επιτέθηκε με τον μπαλτά χωρίς δεύτερη σκέψη. Τον χτύπησε με μένος στο κεφάλι, στα χέρια και τα πόδια.

«Από το κεφάλι μέχρι κάτω αίματα πολλά. Άκουσα απλά ένα μπαμ και βγήκα να βοηθήσουμε το παιδί» λέει αυτόπτης μάρτυρας.

Ο 24χρονος το έβαλε στα πόδια. Άρχισε να τρέχει αφήνοντας πίσω του αιμόφυρτο τον άτυχο νεαρό. Μιλώντας στο MEGA, μάρτυρας που προσπάθησε να τον κυνηγήσει περιγράφει το τι ακολούθησε:

«Έχω ένα κάταγμα στο πόδι από την ώρα που τον κυνηγούσαμε και τον ακινητοποιήσαμε.

Οι εργαζόμενοι είναι σε ψυχολογική κατάσταση πολύ άσχημη γιατί φοβούνται λέει τώρα από το πουθενά, για ένα μεροκάματο να έρθει κάποιος να μας μαχαιρώσει χωρίς λόγο;. Πέντε, έξι, εφτά άτομα να τον κυνηγάνε. Μετά από τέσσερα λεπτά τον φέρανε δύο τύποι με δεμένα τα χέρια πίσω».

Διαβάστε επίσης:

Πύργος: Νεογέννητο «έσβησε» ένα τέταρτο μετά τη γέννησή του

Αδερφός θύματος ξεσπά κατά Βορίδη: «Όχι, τα Τέμπη δεν κρίθηκαν από δύο εκλογές»

Αλέξανδρος Κομπόγιωργας: Σε βαρύ κλίμα η κηδεία του ηθοποιού (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 14:20