search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 08:52
MENU CLOSE

Αλέξανδρος Κομπόγιωργας: Σε βαρύ κλίμα η κηδεία του ηθοποιού (Photos)

03.11.2023 17:21
kideia-kaliborgka-new

Στο Νεκροταφείο Νέας Σμύρνης πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η πολιτική κηδεία του ηθοποιού Αλέξανδρου Κομπόγιωργα, ο οποίος είχε γίνει ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά «Εραστής δυτικών προαστίων».

Ο ηθοποιός έφυγε από τη ζωή προ ολίγων ημερών σε ηλικία 48 ετών, ύστερα από σύντομη και γενναία μάχη με τον καρκίνο, βυθίζοντας σε θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Συντετριμμένες εμφανίστηκαν μεταξύ άλλων, η ρεμπέτισσα Μαριώ, η Κάρμεν Ρουγγέρη και η Χριστίνα Κουλουμπή, συμπρωταγωνίστρια του ηθοποιού στη σειρά, «Εραστής δυτικών προαστίων».

Ο ίδιος, εκτός από ηθοποιός, υπήρξε ενδυματολόγος, σκηνογράφος και σκηνοθέτης. Η σορός του θα μεταφερθεί στη Ριτσώνα για αποτέφρωση.

Διαβάστε επίσης:

Σεισμός στην Εύβοια: Το «τυφλό» ρήγμα πίσω από το «χτύπημα» και 3 λόγοι που η περιοχή «άντεξε»

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που έφτιαχνε «μαϊμού» πίνακες ζωγραφικής και τους πουλούσε για αληθινούς – Η λεία ξεπερνά τα 6 εκατ. ευρώ (photos)

Θεσσαλονίκη: Τι έδειξε η νεκροψία της 40χρονης που σκοτώθηκε από το λεωφορείο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 08:50