search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 04:16
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Τι έδειξε η νεκροψία της 40χρονης που σκοτώθηκε από το λεωφορείο

03.11.2023 16:51
troxaio2-new

Πολλαπλές βαρύτατες κακώσεις έφερε σε όλο της το σώμα η 40χρονη που έχασε τη ζωή της στο τροχαίο δυστύχημα με το λεωφορείο, σύμφωνα με τη νεκροψία που διενεργήθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται ότι η 40χρονη έχασε τη ζωή της το απόγευμα της Τετάρτης, στη Θεσσαλονίκη, όταν ο οδηγός λεωφορείου του ΟΑΣΘ έχασε τις αισθήσεις του εν κινήσει, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και παρέσυρε δύο αυτοκίνητα και δυο μηχανάκια, με συνέπεια τον θάνατο της γυναίκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr, η 40χρονη έφερε πολλαπλές κακώσεις σε κορμό, θώρακα και στα άκρα, με τα τραύματα να φανερώνουν τη σφοδρότητα των χτυπημάτων που δέχτηκε από την παράσυρση του λεωφορείου.

Μετά τη νεκροψία θα ακολουθήσει και η διενέργεια ιστολογικών εξετάσεων, όπως προβλέπεται.

Διαβάστε επίσης:

Σεισμός στην Εύβοια: Το «τυφλό» ρήγμα πίσω από το «χτύπημα» και 3 λόγοι που η περιοχή «άντεξε»

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που έφτιαχνε «μαϊμού» πίνακες ζωγραφικής και τους πουλούσε για αληθινούς – Η λεία ξεπερνά τα 6 εκατ. ευρώ (photos)

Γουδή: «Νταής» έβρισε και χτύπησε γυναίκα οδηγό στη μέση του δρόμου (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50