search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 02:58
MENU CLOSE

ΠΑΜΕ: Πορεία στην πρεσβεία του Ισραήλ υπέρ της Παλαιστίνης (Photos)

05.11.2023 13:37
pameSil

Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ και συναυλία με σύνθημα «Αλληλεγγύη στον λαό της Παλαιστίνης», πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Κυριακής (05/11) στην πλατεία Συντάγματος.

Αυτή τη στιγμή γίνεται πορεία διαμαρτυρίας προς την πρεσβεία του Ισραήλ, στο Παλαιό Ψυχικό και έχει κλείσει τμήμα της Λεωφόρου Κηφισίας.

«Σας ευχαριστούμε για τη στάση σας και τη μεγάλη σας συγκέντρωση» τόνισε σε χαιρετισμό του ο επικεφαλής της διπλωματικής αντιπροσωπείας της Παλαιστίνης στην Αθήνα, Γιουσέφ Ντορχόμ και χαιρέτισε όλα τα συνδικάτα του ΠΑΜΕ και όλους τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν.

Παράλληλα, μετέφερε και τους «θερμούς αγωνιστικούς χαιρετισμούς των Παλαιστινίων στον ελληνικό λαό» λέγοντας: «Η Παλαιστίνη, η Γάζα, όλος ο παλαιστινιακός λαός σας ευχαριστεί για την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά σας».

«Απευθύνουμε χαιρετισμό από εδώ από την Αθήνα, στον λαό μας στη Γάζα, που δίνει μαθήματα ηρωισμού σε όλο τον κόσμο. Χαιρετίζουμε τους ήρωες Παλαιστίνιους κρατούμενους. Τον λαό μας που αντιστέκεται στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη», είπε και μεταξύ άλλων πρόσθεσε:

«Μπροστά στη Βουλή των Ελλήνων, επαναλαμβάνω την έκκλησή μας προς την ελληνική κυβέρνηση να αναγνωρίσει το ανεξάρτητο Παλαιστινιακό κράτος στα εδάφη του 1967 με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ, όπως αποφάσισε ομόφωνα η Βουλή των Ελλήνων το 2015».

Στη συγκέντρωση διαβάστηκε μήνυμα του Μοχάμετ Αμανάντι, Επιτρόπου Λαϊκών Οργανώσεων και Συνδικάτων στην Παλαιστίνη.

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Κασσελάκης: Συναντήσεις με τους προέδρους ΑΔΑΕ και Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Follow up Παπαδημητρίου κατά Κικίλια: «Δεν έχω ακούσει υπουργό να μιλά τόσο απαίσια»

ΠΑΜΕ: Συλλαλητήριο αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη στο κέντρο της Αθήνας (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15