search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 22:25
MENU CLOSE

Σίσσυ Χρηστίδου για βία ανηλίκων: «Είδαμε παιδιά με αίματα στην Κηφισιά»

05.11.2023 15:20
sissy-xristidou

Θέση για την ολοένα αυξανόμενη βία μεταξύ ανηλίκων πήρε, την Κυριακή (05/11), η Σίσσυ Χρηστίδου, λέγοντας: «Είδαμε παιδιά με αίματα στην Κηφισιά».

Συγκεκριμένα, μέσα από τον «αέρα» της εκπομπής της, «Χαμογέλα και πάλι!», στο MEGA, η παρουσιάστρια ανέφερε: «Είναι πάρα πολύ σοβαρό θέμα, δεν το συζητώ. Μας αγχώνει όλους πάρα πολύ και πρέπει να υπάρχει και έλεγχος. Θυμάστε που σας έλεγα; Ήμασταν στην Κηφισιά. Είχαν πάει τα παιδιά μας πιο ‘κει, εμείς ήμασταν από την άλλη και γίνεται πάρα πολύ έντονος καβγάς, σε πολύ κεντρική πλατεία της Κηφισιάς».

Ακόμα, η Σίσσυ Χρηστίδου πρόσθεσε: «Αρχίζουμε να βλέπουμε παιδιά να τρέχουν, φωνάζουν άλλα παιδιά, βλέπουμε παιδιά με αίματα… Καταλαβαίνουμε ότι έχει γίνει κάτι σοβαρό».

Έπειτα, η παρουσιάστρια είπε: «Ψάχνουμε τα παιδιά μας και ταυτόχρονα παίρνουμε την Αστυνομία. Ήρθε το περιπολικό μετά από 15 λεπτά. Μας ρωτούσαν πού είναι τα παιδιά, τους λέμε “εκεί” και μας λένε “δεν βρίσκουμε να παρκάρουμε”. Λέμε “τι απάντηση είναι αυτή;” και μας είπαν ότι δεν γίνεται να βγει ο ένας από αυτούς. Πού το καταλαβαίνω για λόγους ασφαλείας, αλλά πως θα γίνει; Παράτα το στη μέση του δρόμου, σου λέμε ότι υπάρχουν παιδιά με αίματα. Θα κάτσουμε να συζητήσουμε αν μπορείς να παρκάρεις;».

Διαβάστε επίσης:

Αδελφή Ιάσονα Λαλαούνη: «Είναι ψυχοφθόρο να είσαι όλη μέρα με τους δολοφόνους του δικού σου ανθρώπου»

Καισαριανή: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα λόγω εργασιών για το μετρό

Ζώα συντροφιάς: «Ξεπαγώνει» η υποχρεωτική στείρωση ή αποστολή DNA – Έρχονται πρόστιμα «φωτιά»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 22:19